nokıa e63 hoparlör sorunu yardım.cızırtılı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berk09

berk09

Üye
    Konu Sahibi
nokıa e63 hoparlör sorunu yardım.cızırtılı..
s.a arkadaşlar.nokıa e63 telefonuma kapak aldım ve internette izlediğim videoya göre değiştirdim fakat şimdi hoparlörden ses cızırtılı geliyor.bişeyi yanlışmı yaptım anlamadım..sebep ne olabilir yardım edin lütfen..

Salihç.

Üye
adamim kpak cin malmi adamin haparlor patak olbilr.okey

E_yedi

Üye
arkadasım kapakla ılgılı olacagını sannetmıyorum ayrıca normal telefondan muzık fela dınlerkende yapıyorsa hoparlorun arızalı ya nemlenmıs yada telı dusurduysen hasar gormustur. Su ıhtımalde var ınternetın hızı yavassa vıdeoyu buyuk ıhtımal youtube de ızlıyorsun .. Hız yetmedıgınden ses cızırlıtı kesık kesık gelır. Bu soyledıgm ozellıkle opera larda gecerlı oluyor. Uygulamalarını bılmıyorum.

azrock

azrock

Üye
Arkadaş yanlış gördü galiba; burası S^3 bölümü S60v3 değil. :)

berk09

berk09

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım kapakla ılgılı olacagını sannetmıyorum ayrıca normal telefondan muzık fela dınlerkende yapıyorsa hoparlorun arızalı ya nemlenmıs yada telı dusurduysen hasar gormustur. Su ıhtımalde var ınternetın hızı yavassa vıdeoyu buyuk ıhtımal youtube de ızlıyorsun .. Hız yetmedıgınden ses cızırlıtı kesık kesık gelır. Bu soyledıgm ozellıkle opera larda gecerlı oluyor. Uygulamalarını bılmıyorum.
ben kasayı kople değiştirdim yani hoparlörüde asıl kasadan çıkarıp yeni kasaya taktım.oyüzden yanlış bişeymi yaptım diye sordum.teşkkr ederim herkese..

---------- Eklendi @ 17:57:32 ---------- Yazıldı @ 17:56:08 ----------

Arkadaş yanlış gördü galiba; burası S^3 bölümü S60v3 değil. :)
ewet öyle oldu kusura bakmayın ama yardımcı olucabileceğinizi düşündüm

---------- Eklendi @ 17:59:14 ---------- Yazıldı @ 17:57:32 ----------

adamim kpak cin malmi adamin haparlor patak olbilr.okey
kapak çin malı ama kapaktan olabileceğini sanmıyorum çünkü kendi kasasını taktım yine cızırtı var.hoparlörü çıkarıp takınca oldu galiba..

E_yedi

Üye
buranın s3 sv3 olması farketmez adamın sorunu yazılımsal degıl. Donanımsal.

azrock

azrock

Üye
buranın s3 sv3 olması farketmez adamın sorunu yazılımsal degıl. Donanımsal.

Ne demek farketmez? E o zaman herkes sorunum donanımsal deyip S^3 bölümüne konu açsın. O zaman forum düzeni mi kalır?

5800'ı, iPhone'u vs. olan adam kapak sorunu diye gelip S^3 bölümüne konu mu açacak?:nono:

Konuyu açan arkadaştan özür diliyorum.:bilmm

berk09

berk09

Üye
    Konu Sahibi

Ne demek farketmez? E o zaman herkes sorunum donanımsal deyip S^3 bölümüne konu açsın. O zaman forum düzeni mi kalır?

5800'ı, iPhone'u vs. olan adam kapak sorunu diye gelip S^3 bölümüne konu mu açacak?:nono:

Konuyu açan arkadaştan özür diliyorum.:bilmm
soruna yol açtıysam özür diliyorum herkesten..amacım sorun yaratmak değil sadece yardım almaktı...

azrock

azrock

Üye
soruna yol açtıysam özür diliyorum herkesten..amacım sorun yaratmak değil sadece yardım almaktı...

Yo, hayır:D

Ben sizden özür diliyorum. Konunuzu başka mevzu için kullandım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt