Nokia N9 (Remote Desktop Protocol)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N9 (Remote Desktop Protocol)

Arkadaşlar bu nedir allah aşkına.Şu anda o kadar heyecanlandımki videoyu 3.dakikasında durdurup gelip buraya konu açtım.
N9 nasıl bir bilgisayar haline geldi ve bu daha önce başka bir telefona yapıldımı??

---------- Eklendi @ 15:55:18 ---------- Yazıldı @ 15:54:16 ----------

uzaktan bilgisayarı yönetiyo heralde dimi

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
:oha: İcs 4.0.3 portladırda bunu nasıl yaptılar hayret vallaa.. N9 abi akıyo yaa

salihk

salihk

Emekli Yönetici
süper valla çok iyi olucak birde kullanıma sunulduğunda uzak masaüstü yaparız artık :D

GodMode

GodMode

Üye
Nasıl yani ben pek birşey anlamadım?

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
İnanılır gibi değil mükemmel

mert_1047

mert_1047

Üye
Nasıl yani ben pek birşey anlamadım?

Videodaki programın amacı uzaktan bilgisayarı yönetmek yani yöneteceği bilgisayar aynı ağdaysa aynı internete bağlıysa ipsini girmek suretiyle pcyi yönetiyor. Ama programın şuan için anladığım kadarıyla arayüzü yok. Terminal üzerinden kullanıyor.

Yanlız o değilde bluetooth klavye çok şıkmış valla. Program bende o kadar etki yapmadı :).

pRime.

pRime.

Üye
Videodaki programın amacı uzaktan bilgisayarı yönetmek yani yöneteceği bilgisayar aynı ağdaysa aynı internete bağlıysa ipsini girmek suretiyle pcyi yönetiyor. Ama programın şuan için anladığım kadarıyla arayüzü yok. Terminal üzerinden kullanıyor.

Yanlız o değilde bluetooth klavye çok şıkmış valla. Program bende o kadar etki yapmadı :).

hakkaten hacı :D

GodMode

GodMode

Üye

Bu N9 farz oldu bana. Millet uygulama gelmeyecek diyerekten başlıyordu, bilmem neresinden çıkıyordu. Valla üstüne de Android'i portladılar ya şuan tam zamanı almanın.

AKI1

Üye
n9 um var ama, bir de n97 kullaniyorum. Sebebi ise SymRDP adlı Remote Desktop programını kullanmak için.

ben Teamviewer gibi PCye ek bir program kurmadan çalışan Remote Desktop programları istiyorum, bu n9 a.

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
yapabilen arkadaş varsa nasıl yapıldığını anlatabilir mi

coolkard80

Üye
Arkadaşlar N9'da uzak masaüstü bağlantısı kurmak için, geliştirici modunu açmanız lazım.

Ayarlar/Güvenlik/Geliştirici Modu

Geliştirici modunu aktif ettikten sonra, gerekli uygulamalar yüklenip telefon kapanıp açılır. Açıldıktan sonra menüde Terminal'i görürsünüz, o programı çalıştırın.

Komut olarak: "devel-su" girin.
Şifre olarak: "rootme"

Sonra komut olarak: rdesktop -f -u (kullanıcı adı) -p (parola) PC IP ADRESİ

olarak giriniz. Yalnız cihazın bilgisayara bağlanması için uzak masaüstü ayarları yapılması gerekmektedir.

Bilgisayar/Özellikler/Uzak sekmesinde uzaktan yardım ve uzak masaüstü ayarlarına izin verin.

ArAgOr

Üye
win 7 kullanıyorum ve uzaktan bağlantıyı açamadım... Uzaktan bağlantıda nasıl biz düzenleme olacak.

coolkard80

Üye
Hangi Windows 7 sürümünü kullanıyorsunuz?

ArAgOr

Üye
ultimate birde terminalden kodlamayı girdiğimde error veriyor. IP numarası yazarken aralara nokte konuyor değilmi

coolkard80

Üye
Evet IP adresi nokta konularak giriliyor. Tam olarak hatayı yazabilirseniz yardımcı olabilirim

ArAgOr

Üye
sh: syntax error: unexpected ''('' böyle bir yazı war kardeş

coolkard80

Üye
Geliştirici modunu aktif edip yükledin mi uygulamaları?

- - - Eklendi - - -

Geliştirici modunu aktif edip yükledin mi uygulamaları?

ArAgOr

Üye
hangi uygulamaları ben uygulama falan yüklemedim hiç... Uygulama derken bir seymi yüklemem gerekiyor

coolkard80

Üye
Terminal varsa zaten geliştirici modu yüklenmiştir. Kullanıcı adı ve şifre girişi yaptınız mı?

ArAgOr

Üye
kısaca şu şekilde yaptım rdesktop -f -u (AliB) -p (123456) 198.168.2.3

- - - Eklendi - - -

kısaca şu şekilde yaptım rdesktop -f -u (AliB) -p (123456) 198.168.2.3 ama yinede aynı hatayı weriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt