808 Kendi Reklamını Kendi Çekmiş :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
Tasarımı hariç herşeyini seviyorum :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
inan bana o sensör bundan daha iyi tasarlanamaazdı.. Önden bakınca harika duruyor..

SheFy

SheFy

Üye
Tasarımı hoşuma gitti benim oval telefonları severim ama n8 oval olmamasına karşı çok karizma duruyor :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla insanoğlu yetinmeyi bilmiyor o kameranın parçalanmış halinin resimleri var hatta onlar da bir başka 808 ile çekilmiş 41 mp istiyorsan o çıkıntı mecbur olacak istemem dersen lumia al hayatını yaşa.

tempestshine

tempestshine

Üye
valla insanoğlu yetinmeyi bilmiyor o kameranın parçalanmış halinin resimleri var hatta onlar da bir başka 808 ile çekilmiş 41 mp istiyorsan o çıkıntı mecbur olacak istemem dersen lumia al hayatını yaşa.

kamera benim için o kadar da önemli değil.önemli olan tasarım.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
lumia alcan o zaman ;)

Uruloki

Uruloki

Üye
iyide serdar sen işlemciyi istediğin yere bağla üçgen çizimi değil bu olay direk görüntü işleme ki 1.3ghz lik işlemciyle bu imkansız o zaman koy tegra 3 koy 100mp kamera yardır git her şeyin bir sınırı var 808in gpu su farklı bence

---------- Eklendi @ 01:17:28 ---------- Yazıldı @ 01:16:09 ----------

tasarımını N9 dan çalan bir seri için tutturmayın bu kadaf bence wp7 alcağıma N9 alırım oohhh miss

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
niye n9 dan çalıntı oluyor onu anlamadım ikisini de Nokia üretiyor zaten :hmmm ayrıca meego üvey evlat oldu wp ise özoğul.. Serdar abi de sevmiyor ama onun derdi wp ile değil microsoftla :)

Uruloki

Uruloki

Üye
sonuçta ilk bu tasarımı N9 kullandı ayrıca wp hangi şirketin microsfot un değil mi eee toptan taksimde sallandırcan kapalı kaynakçıları işte

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben öyle düşünmüyorum.. N9 kullansada sonuçta tasarımı yapan nokia çalıntı denemez n9 geçiş modeli gibi oldu biraz

pRime.

pRime.

Üye
iyide serdar sen işlemciyi istediğin yere bağla üçgen çizimi değil bu olay direk görüntü işleme ki 1.3ghz lik işlemciyle bu imkansız o zaman koy tegra 3 koy 100mp kamera yardır git her şeyin bir sınırı var 808in gpu su farklı bence

---------- Eklendi @ 01:17:28 ---------- Yazıldı @ 01:16:09 ----------

tasarımını N9 dan çalan bir seri için tutturmayın bu kadaf bence wp7 alcağıma N9 alırım oohhh miss

Hasan en fazla broadcom bcm2835'tir ama o da asiri guclu bir gpu. Tegra megra hikaye kalir yani. Bak gor 2763 cikacak yine. N86 ona bakilirsa Gpu'suz 434mz islemciyle 8mp fotograflar cekiyor yani imkansiz degil. Biraz da sensor mudahil oluyorsa duruma mumkundur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu tartışmada anlamadıgım cihazın bu donanımla nokianın açıkladıgı görevleri yapamıyacagı mı tartışılıyor çözemedim

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
müthiş bi telefon çıkınca alıcam :evet:

SilentOne

SilentOne

Üye
808 i adam fotomakinası ve telefonun birleşimi alıyor

doctorrr

doctorrr

Üye
uruno

uruno

Üye

Vay be sahibindene düşmüş 808 hemde nokia tarafından 808 lansmanında tanıtımda kullanılan cihazmış vuhu.
orjian kutu içeriğinede dikkat Nokia 808 Pureview Monster Kulaklık varmış bu ne abi yuh süper.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Vay be sahibindene düşmüş 808 hemde nokia tarafından 808 lansmanında tanıtımda kullanılan cihazmış vuhu.
orjian kutu içeriğinede dikkat Nokia 808 Pureview Monster Kulaklık varmış bu ne abi yuh süper.

Zaten monster kulaklık ile çıkacak bir serisi. Ama sahibindendeki eleman da abartmış 750 € nedir yaa... Karaborsada tavan yaptırmış alete.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
750 € ne demek ya etmez o kadar arkadaş kendini akıllı sanmış biraz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt