ekran sapıttı! Bi yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ftyçatalca

Üye
    Konu Sahibi
ekran sapıttı! Bi yardım Lütfen
arkadaşlar c6-01 belle m var . Durup dururken ekran da garip garip şeyler oluyor. Hiç bişey yapmadığım halde ekrana basılı tutuyormuşum gibi oluyor yada dokunuyormuşum gibi oluyor. Bazende işlemyor. Yeniden başlatıyorm telefonu düzeliyor fakat yeniden başlıyor. Lütfen yardım edin deli olucam.

atakan25

atakan25

Üye
arkadaşlar c6-01 belle m var . Durup dururken ekran da garip garip şeyler oluyor. Hiç bişey yapmadığım halde ekrana basılı tutuyormuşum gibi oluyor yada dokunuyormuşum gibi oluyor. Bazende işlemyor. Yeniden başlatıyorm telefonu düzeliyor fakat yeniden başlıyor. Lütfen yardım edin deli olucam.

bu sorunu yaşayan bir kişi daha biliyorum şarj ederken yaşıyordu forumdan biri ve ben de yaşadım 2 kere yaptı bir daha hiç olmadı çok ilginç birşey,mıknatıslı kılıf varsa kullanma

ftyçatalca

Üye
    Konu Sahibi
bu sorunu yaşayan bir kişi daha biliyorum şarj ederken yaşıyordu forumdan biri ve ben de yaşadım 2 kere yaptı bir daha hiç olmadı çok ilginç birşey,mıknatıslı kılıf varsa kullanma

sadece plastik silikon kılıf var onun da bi etkisi olacağını zannetmiyorum. Şarjdaykn olmasının sebebi çakma şarj aleti kullanınca yapıyor ondan olabilir.

M@cros

M@cros

Üye
Benim de önceden oluyordu sonradan düzeldi.Öyle olunca tuşları kilitle aç düzeliyordu bende.Ama şuan hiç sorun yok.Normalde ellerin ıslaksa öyle yapar.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Benim de önceden oluyordu sonradan düzeldi.Öyle olunca tuşları kilitle aç düzeliyordu bende.Ama şuan hiç sorun yok.Normalde ellerin ıslaksa öyle yapar.

Aynen eller terliyken ekrana dokununca ekran kafayı yiyor

ftyçatalca

Üye
    Konu Sahibi
eller ıslakken yapıyor onu biliyorum . Kaç defa sildim ekranı kuru reçeteyle devam ediyor bişey fark etmedi. Yok ya başka bişey bu telefonu kullanamaz oldum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Annamı kullanıyorsun bellemi ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dostum ellerin terlediğinde ya da ıslaklen olabilir annada kendiliğinden yapıyordu bende belleye geçince düzelmişti ama dediğim ellerin ve ekran kuru olsun sorun yapmaz

ftyçatalca

Üye
    Konu Sahibi
valla kaç oldu sıliyorum ekranı bi türlü düzelmedi. Çok sinir etmeye başladı bu telefon valla

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
cihazda hafıza kartı varsa çıkarıp yeniden başlatsana bi.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
nokia suiteden yazılımı yeniden yükle..

ftyçatalca

Üye
    Konu Sahibi
aklıma geldi ama pc yok bende . Müsait bi zamanda halletmeye çalışacağm . Idare edeceğiz artık böyle ne yapalım. Sağolsn

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

telinde neler yüklü

ftyçatalca

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4625354' Alıntı:

telinde neler yüklü
asphalt5. pes2011. ıcy tower. bumbe. okey. cut the rope .Bide atom bebek. Oyun olarak bunlar var. Basit programlarda var on tane falan yazayımmi onlari da..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
programları da yaz bi

ftyçatalca

Üye
    Konu Sahibi
programları da yaz bi

programlardan değil dir. Şuan hafıza kartini çıkarttım öyle kullanıyorum. Yine aynı sorun var. Program ve oyunlar hafıza kartında.
Bide şunu farkettim menü tuşuyla ekran arasındaki plastik boşluk varya oraya basınca ekranda bişeyler oluyor yeni farkettim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bişeyler derken? Belki telefon hafızaaına yüklediğin bişeyden kaynaklıdır. Format atmayı denedin mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt