Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lumia dosya yükleme yardim
Sponsorlu Bağlantılar
Yabanci68
Üye
Konu Sahibi
lumia dosya yükleme yardim
Yeni Nokia lumia telefon aldim hicbirsey bilmiyorum nasil yapacam. Oyun falan nasil yuklenir
Güzel cihaz kardeş,umarım Alikemal sana bu konuda yardım edebilir
Yabanci68
Üye
Konu Sahibi
Insallah biri yardim Eder kardes
papakudioflu
Emekli Yönetici
öncelikle hayırlı olsun uygulama yükleme konusunda acele etmeden bölündeki konuları incele şimdilik eger bu konularda bir bilgin yoksa pek işlem yapmamanı tavsiye ediyorum çünkü market dışından uygulama yüklemek için cihaz yazılımının unlocked olması lazım.bu romu kurabilmen için cihazının boot kilidinin açık olup olmadıgına bakman lazım bölümde açıklamalı konusu var oradan kontrol et..
ya arkadaşlar acele etmeyin hele bir cihazı keşfedin sistemi anlayın sonra gireriz bu işlere çünkü wp symbian gibi degil dead oldumu geri dönüşü birtek serviste ve garantisiz o yüzden diyorum ki kolay bir yöntemi çıkıcak mutlaka htc için var iki dakikada unlock yapılıyor lumia içinde çıkıcaktır
eRdaL.
Üye
Cihazi zune bagladigimda bi guncelleme yapti naviden baktim bendeki sirumden ustu var indirdim ama nadil yukleyecegim bilmiyorum phonex deneyen olmus mu
papakudioflu
Emekli Yönetici
phoenix ile olmuyor rom yükleme dosyasını pcde yönetici olarak çalıştırıp rom u seçiyorsun ama oraya gelene kadar cihazın bootkilidini açıp içindeki ospl yi alman lazım ki rspl ve hspl yapasın
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
erdal kardeş bence sabret Ali abi haklı
eRdaL.
Üye
Cok erken almisiz galiba
papakudioflu
Emekli Yönetici
bende sabırsızlanıyorum ama gerçekten bir hata cihazınızı çöp yapar tabi ögrendikten sonra çocuk oyuncagı ama biraz sabretmek lazım hem custom unlocked rom olmadıktan sonra navideki rom için riske girmeye degmez cihazı zune a bagladıgında güncelleme gözükmüyorsa muhtemelen gördügün sürüm ile cihazının lokasyonu farklıdır
çok erken degil tam zamanında almışsın zamanı geldiginde sisteme tam hakim olma avantajına sahip olucaksın
Yabanci68
Üye
Konu Sahibi
telefon kilitli ya istedigim birsuru program var yukleyemiyorum gps atmam lazim atamiyorum telefon bosmus gibi geliyo simdi mecburen kilidini kirmam lazim ama orange telefonu oldugu icin biraz zor olabilir