lumia dosya yükleme yardim

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cihazının bootloader kilidini kontrol ettin mi

korsan638

korsan638

Üye
Arkadaslar bende gecenlerde lumia 800 modelini aldim ve ilk onceleri internetten dosya indiremiyordum cunku ie9 bunu desteklemiyor... Daha sonra telefonun icinde APPSHİGHLİGHTS diye bir uygulama var oraya girdim ve ordan UC BROWSERİ indirdim simdi o sorun haloldu... Artik internetten dosya indirebiliyorum... Bilginize

ecel54

ecel54

Üye
Arkadaslar bende gecenlerde lumia 800 modelini aldim ve ilk onceleri internetten dosya indiremiyordum cunku ie9 bunu desteklemiyor... Daha sonra telefonun icinde APPSHİGHLİGHTS diye bir uygulama var oraya girdim ve ordan UC BROWSERİ indirdim simdi o sorun haloldu... Artik internetten dosya indirebiliyorum... Bilginize

ne indiriyorsun mesela, ben indiremedim uc ile zaten ie9 altyapısını kullanıyor

korsan638

korsan638

Üye
Biraz once bir video indirdim...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İndirebilirsiniz ama videolar veya sarkilar muzik ve video hub da gorunmez.

korsan638

korsan638

Üye
Evet gorunmuyor biliyorum ama offline olarak uc browserden izleyebilirsin ve orada skydrive atabilirsin indirdigin dosyayi...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hatta youtebedaki videolari mp3 olarak indiren mp3tube diye bir uygulama var. Ama arkadasin bahsettigi de guzel bir ayrinti. Sistemin desteklemedigi formattaki dosyalari indirip skydrive uzerinden pcye aktarabilirsin. İleride bluetooth ile dosya transferi geldiginde belki bu dosyalar da gonderilebilir.

korsan638

korsan638

Üye
o sekilde mp3 video indiren pro larda var

Mesela hangi uygulamalar var ? Ben film falan indirmek istiyorum bir kac tane onerebilir misiniz ?

- - - Eklendi - - -

Hatta youtebedaki videolari mp3 olarak indiren mp3tube diye bir uygulama var. Ama arkadasin bahsettigi de guzel bir ayrinti. Sistemin desteklemedigi formattaki dosyalari indirip skydrive uzerinden pcye aktarabilirsin. İleride bluetooth ile dosya transferi geldiginde belki bu dosyalar da gonderilebilir.

o uygulamayi biliyorum denedim ama offline iken indirdigin muzikleri dinleyemiyorum... Surekli internete bagli kalmam gerek...

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Muzik indirmek icin free music downloader programinda ofline olarak dinleye bilirsin

ecel54

ecel54

Üye
video içinde tube pro programını kullanabilrisin

korsan638

korsan638

Üye
video içinde tube pro programını kullanabilrisin

cok tsk ederim verdigin bilgiler icin ve bu arada windows markette android'deki gibi (hd film izle) bir uygulama varmi ? film indirmek icin... Ve bide bu telefonun neden sesli bildirim mesajlari yok acaba ben mi ayarlarini bilmiyorum ? Mesela facebook vs. Sosyal sitelerden mesaj gelince uyari vermiyor acaba o ozellik yok mu ? Bu konuda da yardimci olursaniz cok sevirim... Tskler

ecel54

ecel54

Üye
cok tsk ederim verdigin bilgiler icin ve bu arada windows markette android'deki gibi (hd film izle) bir uygulama varmi ? film indirmek icin... Ve bide bu telefonun neden sesli bildirim mesajlari yok acaba ben mi ayarlarini bilmiyorum ? Mesela facebook vs. Sosyal sitelerden mesaj gelince uyari vermiyor acaba o ozellik yok mu ? Bu konuda da yardimci olursaniz cok sevirim... Tskler

bildirimler sesler geliyor ayarlarına bi bak. film indiremezsin ama internetten izleyebilrisin

korsan638

korsan638

Üye

bildirimler sesler geliyor ayarlarına bi bak. film indiremezsin ama internetten izleyebilrisin

hangi ayarlara nerden bakacam ? Uygulamalarin ayarlarina mi yoksa telefonun kendi ayarlarina mi ? Ben hic birsey bulamadim o konuda :S

Üst Alt