N8 Yeni Batarya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
    Konu Sahibi
N8 Yeni Batarya
Uzun zamandır telefonumun şarjının az gitmesinden şikayetçiydim (günlük 100 sms, maksimum bir saat internet, iki saat radyo gibi ortalamanın üzerinde olmayan bir kullanımla birgünü tamamlayamıyordum) yeni batarya alıp almamak konusunda da terddüt ediyordum. An itibariyle batteryupgrade sitesinden sipariş vermiş bulunmkatayım. Fiyat 44.7 TL'dir. Elime geçtiğinde benzer sorunu bulunan arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla deneyimlerimi paylaşacağım.

PriZm

PriZm

Üye
hayırlı olsun fakat garanti bitireceğini biliyorsun değilmi?

mirzasinan

mirzasinan

Üye
bekliyorum görüşünü bende düsünüyürum ama keske servise degiştirtseydin

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hem tümleşik batarya hemde 44tl orjinalinden daha az gidecegine eminim

kedimi_7_m

Üye
[ENGİN];4616464' Alıntı:
hem tümleşik batarya hemde 44tl orjinalinden daha az gidecegine eminim

peki ne kadar bataryalar 44 tlye normal bence cunku ınternetten almıs adam servıslerde her zaman pahalıdır. Arkadas n97 nın bataryasını servısten getıttırdı tam orgınal bataryayı 40 liraya aldı. 1500 mah . N8 ki 1200 mah . Normal bence bu fıyat zaten ınternette o fıyat arası satılır.

TheMadness

TheMadness

Üye
servise değiştirin bence garanti bitmiyor.

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
    Konu Sahibi
Garantisi yok zaten telefonun o açıdan problem değil, yurtdışından geliyor ve fabrikadan taze olarak yollandığı yazıyor. Burdakilerle fiyatı hemen hemen aynı, buradakilerin stoklarda ne kadar durduğunu ve ömrünün ne kadar azaldığını bilemeyeceğim için böyle birşey yaptım umarım pişman olmam.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
inşallah olmazsın.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yapmaz tabiki

tandogucem

tandogucem

Üye
aynısını bizde yapmıştık . sonuç hayak kırılıklığı . orjinalden şaşmayın. günde 2-3 saat internet + 2-3 saat oyun + 2-3 saat müzik + 50-100 sms bu sartlar altında bataryam 2-3 gün gidiyor. ama telefon yeni diye olabilir.

ggokhan008

Üye
aynısını bizde yapmıştık . sonuç hayak kırılıklığı . orjinalden şaşmayın. günde 2-3 saat internet + 2-3 saat oyun + 2-3 saat müzik + 50-100 sms bu sartlar altında bataryam 2-3 gün gidiyor. ama telefon yeni diye olabilir.

telefon ne karde$ n8 mi bi yanlisin olmasin 2,3 gùn gitmesi imkansiz. Heleki yazdigin kullanma sekline göre

tandogucem

tandogucem

Üye
evet dostum n8 . fakat en son sürüm bronz renk yurtdışından geldi . aynen cok ciddiyim herhangi pcye baglama durumuda olmuyor . bosta durdugu zaman hep güc tasarufundadır. 3g filan kapalı. günde 8 saat aktif kullanım (yukarda anlattıgım gibi ) 2 -3 gün gidiyor .

telf yeni geldi bana fakat yurtdısından gelen arkadasımda benimle hemfikir. onunda n8 i var oda aynı benim gibi kullanıyor 2-3 gün gidiyor.

sanalben

sanalben

Üye
benim tel de öle gidiyor batarya eski olduğu halde aşırı bir kullanım olunca 1 gün gidiyor ama yinede baya ii

slant1111

slant1111

Üye

tuhaf

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Sınav dönemi telefonu hiç kullanmadım güç tasarrufunda 5 gün gitti :D

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Evet bende bu konudaki fikrim ne kadar az uygulama okadar uzun batarya derim.Konuşma ihtiyacının daha acil olduğu durumlar için tabi

sincarezindan

sincarezindan

Üye
n8 i bilmiyoruda c7 tam orjinal batarya 90 tl

mirzasinan

mirzasinan

Üye
eee sonuç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt