Hayat bana çok kötü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
Hayat bana çok kötü
Arkadaslar cogu kisi biliyor iremimi cok seviyorum ama bu iş olmıcak gibi galiba intihar etcem atcam kendimi trenin altına

greenbaby

Üye
liseli :d: amma abarttın yeter valla bıktık ireminden özel hayatın bizi ilgilendirmiyo herkesin sorunu var bende aşk acısı çektim ama intihar edicem demedim şov yapma artık

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
Şov yaptıgim yok kardesim daha gecen hafta kardesim dedigim kisi trenin onune atladi ve öldu her an bende atlayabilirım tren altına

Astrosman

Astrosman

Üye
Arkadaslar cogu kisi biliyor iremimi cok seviyorum ama bu iş olmıcak gibi galiba intihar etcem atcam kendimi trenin altına

öyle birşey yaparsan ilk ben gelir seni yeminle döverim. Bir kız için değer mi..?

greenbaby

Üye
bırak yani kız istemiyosa istemiyodur o arkadaşında afedersin ama çok salakmış yani eğer bir kız için yaptıysa haa başka bir problemi varsa ailevi gibi o zaman yazık olmuş ama böyle saçma sapan şeyler söylemen çok komik hani birisi binanın çatısına çıkar ve atlıcam der atlamaz ya onun gibi intihar etçek olan sessiz sakin yapar herkese çok kötüyüm intihar etçem demez

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
Dipnot: osman gardasım sakaydı bir kız icin degerde irem icin degmez ben bunu anladım artık umidimi kestim ama hala seviyorum gibi duygularım karmakarısık oldu... arkadas trenin onune atlamadı oda sakaydı ama atlayacaktı diger arkadaslarım engelledi onu off ya hala aklimda trenin onu flan off..
anladimki iremden hayır yok bana

greenbaby

Üye
al işte atlayacakmış engellemişler o da şov işte amaan senin ergen ergen bunalımların herkesi sıktı valla

Astrosman

Astrosman

Üye
Dipnot: osman gardasım sakaydı bir kız icin degerde irem icin degmez ben bunu anladım artık umidimi kestim ama hala seviyorum gibi duygularım karmakarısık oldu... arkadas trenin onune atlamadı oda sakaydı ama atlayacaktı diger arkadaslarım engelledi onu off ya hala aklimda trenin onu flan off..
anladimki iremden hayır yok bana

bak emrullah.. Sen irem ismini kişisini silersen aklından geri biter.. Okulda o yokmuş gibi davran onu hiç görmemişsın gibi davran...

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
tamam gardasım hepinizdende özür dilerim böyle saka yaptıgim icin

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:hmmm

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
şakayı bırak şimdi yemin et bakalım irem unutacağını

Tamam gardasım yemin ederim ki iremi unutacagım o beni sevmedikce,bir cevap atmazsa unutacam yeter artık ya takmıcam kafama.aklimdan ..... git irem yeter artik

Astrosman

Astrosman

Üye

baktım oğuzhan kesin bu konuya adam gibi bir cevap yazacak sandım... Olmadı. Neyse haftaya görüşmek üzere esen kalın :D

---------- Eklendi @ 11:15:47 ---------- Yazıldı @ 11:14:21 ----------

Tamam gardasım yemin ederim ki iremi unutacagım o beni sevmedikce,bir cevap atmazsa unutacam yeter artık ya takmıcam kafama.aklimdan ..... git irem yeter artik

ha şöyle ya.. Bırak ne hali varsa görsün... Faceden isteği yollada yeniden ekleyim seni...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
baktım oğuzhan kesin bu konuya adam gibi bir cevap yazacak sandım... Olmadı. Neyse haftaya görüşmek üzere esen kalın :D

---------- Eklendi @ 11:15:47 ---------- Yazıldı @ 11:14:21 ----------

ha şöyle ya.. Bırak ne hali varsa görsün... Faceden isteği yollada yeniden ekleyim seni...

ne yazayım osman bende birini sevmiyor muyum ama bu kadar bunalıma bağlamadım :D

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
ekledim gardasım pazarteside iremi engellicem

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
aman dur gözünü seveyim şimdi sende bağlan felan bulanıma ALLAH korusun konu açarsın mazALLAH :D

yok ben bağlamam bunalıma çünkü başka hayallerim var hayatımı bir kız üzerine kurmadım ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt