Hayat bana çok kötü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle düsünüyorum

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
Baska sansım kalmadı baska kız düşunuyorum isminin ilk harfi a

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
son harfi r

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
Yok

ismayilov_1995

Üye
liseli :d: amma abarttın yeter valla bıktık ireminden özel hayatın bizi ilgilendirmiyo herkesin sorunu var bende aşk acısı çektim ama intihar edicem demedim şov yapma artık

liseli diyosund senin ys 17 1 yas fark var

Türe

Türe

Üye
biri gider biri gelir bu hep böyledir istersen ölesiye sev :oke: o yüzden aşka varmış gibi yaklaşıp yokmuş gibi yaşayacaksın yoksa hayatın tazı tuzu kalmaz ;)

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
ismail abi helal olsun abi :)
bu arada türe kardes dogru soyluyorsun

DDorlion

DDorlion

Üye
Arkadaslar cogu kisi biliyor iremimi cok seviyorum ama bu iş olmıcak gibi galiba intihar etcem atcam kendimi trenin altına
saçmalama kardeşim bi kız için intihar edip cehennemde yanmaya değermi dünyanıda ahiretinide yakmış olursun aman yapma :megafon:

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
yok be gardaşım o kadar delirmedim irem için degmez

DDorlion

DDorlion

Üye
yok be gardaşım o kadar delirmedim irem için degmez
işte böyle kardeşim değmez kız seni takmıyosa bırak gitsin o seni kaybetmiştir sen gerçekten seni sevcek kişileri bul sakın intiharı düşünme bile :D

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle düşünüyorum

TheCower

TheCower

Üye
Ölen kalan yoktur inşallah. Ben de çok seviyorum birini ama öyle birşey ki bu aynı zamanda benim hayat görüşüme uymadığı yaşam tarzından dolayı ondan vazgeçiyorum. Olay budur beyler. Ilahi aşkı tercih ederim ve ettim de.

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Bak dostum sen şimdi o kız için ölümü düşünüyosun... hadi diyelim kız kabul etti inan ömür boyu ilşkiniz sürmeyecek en fazla bi kaç ay sürer ayrılırsın... başka kızı seversin... bunu çevreden vs. biliyorum ozaman ben şunu derim be hey hani onun için öldürüyodun kendini n oldu başkasını neden sevdin... çok ağır konuşurum normalde bu hafif halim bi kız için (helede daha önce başkaları ile çıkmışsa) bunları yapman sadece ve sadece saçmalık... sen öyle bi davranış sergilemelisinki kızlar senn peşinden koşsun oqe... saçmalamanın alemi yok ... insanlar kendini fazla erkek sandıkları için bu tür şeyler yaparlar ama durum kendilerini bişey sanıp aslında yetersiz akıl sahibi oldukları için bu durumlara düşmeleridir... kıza git söyle kız yok derse de kendi bilir sende sesini kes otur... bukadar zamanı bana harcattın ya daha ne deyim...

---------- Eklendi @ 16:44:49 ---------- Yazıldı @ 16:43:11 ----------

Ölen kalan yoktur inşallah. Ben de çok seviyorum birini ama öyle birşey ki bu aynı zamanda benim hayat görüşüme uymadığı yaşam tarzından dolayı ondan vazgeçiyorum. Olay budur beyler. Ilahi aşkı tercih ederim ve ettim de.

aynen kardeşim haklısın ... bnde seviyordum ki hala seviyorum ama yaşam tarzlarımız farklı birbirimizi kaldıramayız onun için sesimi çıkartmıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt