[CFW] ULTRA GÖRSEL Effects 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Febris

Febris

Üye
Bi dene istersen? Bi ümit :)
Tamam deniyim. :) Bizde efectleri hafıza kartından okutma varya kolay oluyo :)

---------- Eklendi @ 10:40:55 ---------- Yazıldı @ 10:24:12 ----------

​Çalışmıyor

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Tamam deniyim. :) Bizde efectleri hafıza kartından okutma varya kolay oluyo :)

---------- Eklendi @ 10:40:55 ---------- Yazıldı @ 10:24:12 ----------

Çalışmıyor

Bizdede var hafıza kartından okutma e2z :)
Bir videoa görmüştüm belle effektlerini çok güzel fazla kurcalamadım ama 3d geçişler var :) Belledekilerde bizde çalışmıyor :(

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
x6 16gb da çalışmadı bilginize

celik54

Üye
arkadaşlar bende x6 var fakat bir cok konunuzu okumama rağmen anlamakta zorluk çekiyorum bu tema zipli olarak acılıyor ama kullanamıyorum Birde şu sertifica olayı beni kahrediyor prof. Arkadaşlar belki s60 tlf larınızı bir köseye atıp android tlf larla uğrasıyorsunuz ama biz tlf ları heck lemek yada Im lerimizi yabancı sitelerde dağıtmak istemiyor lütfen prof. Arkadaslar bildiğiniz orjinal yöntemleri tek sayfada ve ayrıntılı paylaşırmısınız mesela (a) dosyasıda yüklerseniz olur yada araştırın bulursunuz. Biz zaten okudugumuza fransız kalıyoruz zaten bir digerini ararken bunalıp kapatıyoruz lütfen... s60 v 5 yardım. Şimdiden tsk ederim

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende x6 var fakat bir cok konunuzu okumama rağmen anlamakta zorluk çekiyorum bu tema zipli olarak acılıyor ama kullanamıyorum Birde şu sertifica olayı beni kahrediyor prof. Arkadaşlar belki s60 tlf larınızı bir köseye atıp android tlf larla uğrasıyorsunuz ama biz tlf ları heck lemek yada Im lerimizi yabancı sitelerde dağıtmak istemiyor lütfen prof. Arkadaslar bildiğiniz orjinal yöntemleri tek sayfada ve ayrıntılı paylaşırmısınız mesela (a) dosyasıda yüklerseniz olur yada araştırın bulursunuz. Biz zaten okudugumuza fransız kalıyoruz zaten bir digerini ararken bunalıp kapatıyoruz lütfen... s60 v 5 yardım. Şimdiden tsk ederim

Yardım konusu için bura ne kadar uygun bilmiyorum :) Özel bi ilgi istiyorsunuz sanırım , ama zaten sorununuzla ilgili bi ton formlarda cevabı ve detaylı anlatımlı mevcut.Bulamamanız ve anlıyamamanız ilginç.
Ayrıca bu konudaki zipten bahsediyorsanız,sis jar dosyaları gibi yüklenen bi uygulama değil,tema effektlerini aktif eden dosya sadece.Bu dosyanında çalışması için cfw yüklenmesi şart.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt