Opera miniyle dosya indirme ( www.uploaded.to )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
Opera miniyle dosya indirme ( www.uploaded.to )
Arkadaşlar opera miniyle www.uploaded.to/ sitesindeki dosyaları nasıl indirebilirim...tel 5800 xm
Mesele herhangi bir dosyayı indirme için dowluad butonuna basıyorum . Ve geri sayım çıkıyor. Geri sayım bitince karşıma bir kutu çıkıp 2 kelimeyi yazmamı istiyor. İşte sorun burda başlıyor o 2 kelimeyi yazdıktan sonra Enter tuşu yok ve dosya inmeden öylece kalıyor...... Yardım ederseniz çok sevinirim.....

KırcalıHolding

Üye
adreşi kopyala telefonun kendi tarayıcısının adres çubuğuna yapıştır dosyayı indir ve operayla devam sörfe..

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
tesekurler ama kendi tarayicisi da indirmiyor...baska cozum yolu yokmu

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
evet ben bunu biliyordum. sorun geri sayim degil / sorun o iki kelimeyi yazdiktan sonra enter gorevini yapan herhangi bi tusun olmamasi / ilgilendigin lcin tesekurler

joker.lg

joker.lg

Üye
evet ben bunu biliyordum. sorun geri sayim degil / sorun o iki kelimeyi yazdiktan sonra enter gorevini yapan herhangi bi tusun olmamasi / ilgilendigin lcin tesekurler

valla aklıma birşey gelmiyor evet simdi farkettim :)

anık

Üye
telefondan olmuyor çünkü kelimeyi yazdıktan sonra enter tuşu vazifesi istiyor telefondada enter tuşu olmadığına göre yapacak birşey yok

mkyb

mkyb

Üye
Evet, uploaded.to'da doğrulama kodunu girdikten sonra enter tuşuna basman lazım.Sorun sende değil sitede.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
O sorunla bende karşılaştım örneğin 3gp film indir sitesinde çok güzel filmler var ama arkadaşımızın dediği gibi enter tuşu gerekiyo eğer bu site film indirmeye çalıştı isen daha basit site var fullfilm.mobi bak bir derim

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
fullfilm.mobi nin 3gp partları çok kalitesiz. Mp4 partları da telefonda kasıyor. . . . . . .

---------- Eklendi @ 13:57:26 ---------- Yazıldı @ 13:55:04 ----------

Dediğin gibi 3gp film indir sitesindeki filmler kaliteli ama indiremiyoruz

Malamadrı

Malamadrı

Üye
fullfilm.mobi nin 3gp partları çok kalitesiz. Mp4 partları da telefonda kasıyor. . . . . . .

---------- Eklendi @ 13:57:26 ---------- Yazıldı @ 13:55:04 ----------

Dediğin gibi 3gp film indir sitesindeki filmler kaliteli ama indiremiyoruz

bunların hepsine katılıyorum ilave edecek birseyim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt