[Nokia C7-00] Symbian Belle Extreme Edition Final 111.30.0609 [06.08.2012].

Sponsorlu Bağlantılar

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
olurmu sayın özmen bu yaptığınız 1 saat önce flash attım c7 ye ama olsun yeni versiyonu indiriyorum yarında onları falshlarım emeğine sağlık

Ben konuya belirttim yeni versiyon gelecek diye önceki mesajlara bakabilirsiniz. Ne yapalım sağlık olsun güle güle kullanın.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
bu güncellemeyle on numara olmuş daha öncekini yükleyemeden yenisini çıkardın helal olsun. nokia yanında halt etmiş walla :)

• Beğen
Tepkiler: Recep Özmen
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
abi sabahtan beri kullanıyorum on numara olmuş. Eline sağlık. Ama bi tavsiyem var. Widgetleri orjinallerini yükle lütfen. Bazı temalarda arka planda saat, email filan belli olmuyo.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
abi sabahtan beri kullanıyorum on numara olmuş. Eline sağlık. Ama bi tavsiyem var. Widgetleri orjinallerini yükle lütfen. Bazı temalarda arka planda saat, email filan belli olmuyo.
Dikkate alıcam sağol :)

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
evet bencede widgetleri orjinal yap . inanki ben çok kullanmak istiyorum bunu ama widgetlerden soğuyorum . inşallah yaparsın en kısa zamanda yükleriz bizde . Allah razı olsun ...

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
evet bencede widgetleri orjinal yap . inanki ben çok kullanmak istiyorum bunu ama widgetlerden soğuyorum . inşallah yaparsın en kısa zamanda yükleriz bizde . Allah razı olsun ...
Şu anlık bazı sıkıntılar var, düzelince tüm hızıyla devam! :)

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
Hayırlısıyla Bekliyoruz .... kardeşim.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
ha bide neden yaptım hatırlamıyorum ama bugün tele hardformat attım bı sorun çıktıydı galiba ama hatırlayamadım. Neyse şu yeni cfw ni bunun üstüne güncelle me de yeni dosyalar üstüne yap. Bide şu gereksiz programları da kaldırıver çok can sıkıcı bişeyler

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Müzik çalar dosyalarını özelden atar mısın ? c6-01 için birşeyler deniyorumda.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
ha bide neden yaptım hatırlamıyorum ama bugün tele hardformat attım bı sorun çıktıydı galiba ama hatırlayamadım. Neyse şu yeni cfw ni bunun üstüne güncelle me de yeni dosyalar üstüne yap. Bide şu gereksiz programları da kaldırıver çok can sıkıcı bişeyler
Gereksiz programlar elle kaldırılabiliyor. Kaldırılamayan programları ben kaldırdım zaten. Emir vermezsen sevinirim istemiyorsan kullanmayabilirsin. ;)

---------- Eklendi @ 11:14:28 ---------- Yazıldı @ 11:14:00 ----------

Müzik çalar dosyalarını özelden atar mısın ? c6-01 için birşeyler deniyorumda.
Şu anlık netim yok upload yapamıyorum.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
abi amacım emir vermek olmadı asla özür dilerim. Kırmak istemedim sadece kendime göre istediklerimi belirtmeye çalıstım. Amacım böle bişey değildi kusuruma bakma lťfen. Tekrar ozür dilerim.

fatih982

fatih982

Üye
Ben konuya belirttim yeni versiyon gelecek diye önceki mesajlara bakabilirsiniz. Ne yapalım sağlık olsun güle güle kullanın.

eyvallah eski sürümde güzel onu kullanıyorum şuan ama yeni versiyonu yükleyeceğim

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
recep kardeşim bi sorun var. bazen telefon açılırken, telefonla konuşurlen altta olan seçenekler barı çıkıyor ya işte bu telefon açılırken de çıkıyor neden bilmiyorum ama flash attıktan sonra böyle çıktı her kapatışımda ve açışımda aynı bar en altta yine oluyor. sonra da düzeliyor geri. birde dün format attım demiştim ya sebebi şuydu telefonda menü dışında hiçbir şeye giremiyordum. mesela menüye giriyorum ve dosyalar a girecem tıklıyorum ekran bi ana kararıp geri geliyor ama dosyaları açmıyordu hatta menüdeki hiç bi şeye girmiyordu hiç bi ikonu açmıyordu. neden olablir acaba?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
recep kardeşim bi sorun var. bazen telefon açılırken, telefonla konuşurlen altta olan seçenekler barı çıkıyor ya işte bu telefon açılırken de çıkıyor neden bilmiyorum ama flash attıktan sonra böyle çıktı her kapatışımda ve açışımda aynı bar en altta yine oluyor. sonra da düzeliyor geri. birde dün format attım demiştim ya sebebi şuydu telefonda menü dışında hiçbir şeye giremiyordum. mesela menüye giriyorum ve dosyalar a girecem tıklıyorum ekran bi ana kararıp geri geliyor ama dosyaları açmıyordu hatta menüdeki hiç bi şeye girmiyordu hiç bi ikonu açmıyordu. neden olablir acaba?

Flash atmadan önce hard format atıp e yi biçimlendirdin mi?

---------- Eklendi @ 00:15:45 ---------- Yazıldı @ 00:12:36 ----------

Yeni versiyon geliyor arkadaşlar yarın veya cumartesi.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Flash atmadan önce hard format atıp e yi biçimlendirdin mi?

---------- Eklendi @ 00:15:45 ---------- Yazıldı @ 00:12:36 ----------

Yeni versiyon geliyor arkadaşlar yarın veya cumartesi.

hayır kardeşım format atmadan direk flash atmıştım. Ama bugün sabah tekrar flash atmıstım ve bi sorunla karşılaşmadan kullanıyorum. Hatta bugüne kadar kullandığım en güzel ve tam bana göre olan fw. Özellikle klavyedeki zaman ayarı moduna bayıldım. Teşekkürler.

(bunu çok yerde kullanırlar en iyisi bu diye filan ama bunu çok samimi söylüyorum. Çok stabil ve orjinal ile modlu yazılımın en iyi derecede birleştirilmiş hali bu kesinlikle.)

---------- Eklendi @ 00:57:27 ---------- Yazıldı @ 00:56:16 ----------

bu arada yeni versiyonu sabırsızlıkla bekliyorummm. Ağzımın suyu akıyor desek yerıdir yani :)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi

hayır kardeşım format atmadan direk flash atmıştım. Ama bugün sabah tekrar flash atmıstım ve bi sorunla karşılaşmadan kullanıyorum. Hatta bugüne kadar kullandığım en güzel ve tam bana göre olan fw. Özellikle klavyedeki zaman ayarı moduna bayıldım. Teşekkürler.

(bunu çok yerde kullanırlar en iyisi bu diye filan ama bunu çok samimi söylüyorum. Çok stabil ve orjinal ile modlu yazılımın en iyi derecede birleştirilmiş hali bu kesinlikle.)

---------- Eklendi @ 00:57:27 ---------- Yazıldı @ 00:56:16 ----------

bu arada yeni versiyonu sabırsızlıkla bekliyorummm. Ağzımın suyu akıyor desek yerıdir yani :)

Akşama hazır olur takipte kalın. :)

baran_36

Üye
teşekurler

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
işte bu yaaaa süpersin walla kıral cfw yapmışsın yine on numara olmuş ellerine sağlık.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi.

Üst Alt