Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N8 Pro Edition V7 (111.040.904) by Taylor & TR KLAVYE EKLENMİŞTİR
Sponsorlu Bağlantılar
ggokhan008
Üye
arkadaşlar t9 u türkçe yapamaz miyiz türkçe yazma dili nasıl eklenir ?
Cfwden ayrı olarak verdiğim rofs3 içerisinde Türkçe yazma dili mevcut ve çalışıyor. Flaş atarken onu kullanırsanız bu konuda herhangi bir skıntı çekmezsiniz.
polat-_
Üye
turkce dil nezaman eklenicek acaba ?
batmanyavuz
Üye
Konu Sahibi
Bu sürümde çeşitli yenilikler olduğu için eski sürümlerin dil dosyaları uymuyor. Birçok yerde problem oluşuyor. Forumda usta arkadaşlarda henüz sorunsuz olarak Türkçeleştirmeyi başaramadı. Bu nedenle Türkçe dil konusunda kesin birşey diyemeyiz. Ingilizce olması çok büyük bir problem oluşturmuyor, bunu da eklemeden geçmek istemiyorum.
Bu sürümde çeşitli yenilikler olduğu için eski sürümlerin dil dosyaları uymuyor. Birçok yerde problem oluşuyor. Forumda usta arkadaşlarda henüz sorunsuz olarak Türkçeleştirmeyi başaramadı. Bu nedenle Türkçe dil konusunda kesin birşey diyemeyiz. Ingilizce olması çok büyük bir problem oluşturmuyor, bunu da eklemeden geçmek istemiyorum.
Gerçekten fark var, ben eski sürüme döndüm ama duramadım tekrar taylor v7 ye geri döndüm.senin verdiğin tr klavyeyi kullanıyorum harika bir durum yani,cihazı ingilizce kullanmanın da bir havası var yani
Gerçekten fark var, ben eski sürüme döndüm ama duramadım tekrar taylor v7 ye geri döndüm.senin verdiğin tr klavyeyi kullanıyorum harika bir durum yani,cihazı ingilizce kullanmanın da bir havası var yani
program güzeldil 6 dil var
english cestina deutsch yani almanca Magar polski slovencina
ovi suit ve store ovi map bunlar yok
ekran bombos telefon kasiliyor gibi geldi bana
en güzel olan yazi yazma tusu harika boyutu iyi azicik daha bük olsa tam süper olacak ama yinede güzel
yinede emegine saglik