Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha iyi ya android de bu kadar güncellemeyi yeniligi nerden bulcan ayrıca nokia öyle ufak uygulamalarla uğraşmaz onları bazı program şirketi yaparsa yapar
uğur e
Üye
k.bkmada symbian nasl buyük bir program yapmş ki bı söyliyi ver hele.
aradığım buydu işte ama bu program gibi açıyorsun çalışıyor ayrıca arkada ıphone teması var videosu çekilmiş gibi duruyor bunu ekran koruyucu yapmanın yolu yokmu arkada benim menü olsa mesela bu kız gelse yine
bu dosyayı belle arka plana uyarlayamazmıyız arkada ıphone menüsü var flash düzenleyici programla falan yapabilecek yokmu ?
Mad EagLe
Üye
Konu Sahibi
konuyu o kadar hortlatıyorum kimse cevap vermiyor ya
[ENGİN]
Üye
öyle bir uygulama yokkı symbiana kardeşim nasıl yardım etsınler.
Mad EagLe
Üye
Konu Sahibi
ben onu demiyorum uygulama var ama flash swf dosyası çalışıyorda ama arkada ios arka planı var ben anlamıyorum hani flash düzenleyebilen biri alsa bunu belle arka planına göre yapsa hatta tuş kilidi uygulamalarından birine gömse güzel olur
ben onu demiyorum uygulama var ama flash swf dosyası çalışıyorda ama arkada ios arka planı var ben anlamıyorum hani flash düzenleyebilen biri alsa bunu belle arka planına göre yapsa hatta tuş kilidi uygulamalarından birine gömse güzel olur