Ekranımı silecek güzel bi kız arıyorum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

iosmu aman uzak olsun arkadaş ıphonede resmimi cekip efekt yaptı resmi bnm telefona atana kadar canımız cıktı :off: en sonunda multimedyayla aldım

:D:D iostan en güzel resim alma yolu biryere upload edip ordan indirmek galiba :D

----------Eklendi @ 14:09:48 ---------- Yazıldı @ 14:03:11 ----------

ismini hatırlıyormusun nerden indirdigini falan sisx'miydi

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-temalari/max-hot-screen-clean-s60v5-5800-n97-375739.html

burda konusu geçen olabilir ama link silinmiş bakalım biraz daha arayayım ben :D

fayzteck

fayzteck

Üye
o dosya bende var ama flash olarak.uygulamayı açtıgınızda android ekranı olarak bi kız çıkıyo siliyo o kadar.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
o dosya bende var ama flash olarak.uygulamayı açtıgınızda android ekranı olarak bi kız çıkıyo siliyo o kadar.
ya böyle tuşu kilitledginizde ekrana cıkacak arka planda görünmeyecek bişey lazım flash olarak actıgımızda ne anladıkki

fayzteck

fayzteck

Üye
bende onu demek istedim :) arkadaş arayım demişte.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
birkaç yerde değişik versiyonlarını buldum ama tabi ki bunlar flash içerik sonuçta ama slide unlock mu nunlock mu ne sanki swf tuş kilidi duvarkağıdı gösteriyordu diye hatırlıyorum ama

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
birkaç yerde değişik versiyonlarını buldum ama tabi ki bunlar flash içerik sonuçta ama slide unlock mu nunlock mu ne sanki swf tuş kilidi duvarkağıdı gösteriyordu diye hatırlıyorum ama

ben slide unlock kulanıyorum ama yok onda byle

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eve'de çagırın bari camları'da silsin.!

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

ben slide unlock kulanıyorum ama yok onda byle

arka plan resmi değişebiliyor slide unlock un ve arka plan olarak swf kullanıyor olması lazım çünkü pil göstergesi veya saat şeklinde swf dosyaları kullanabiliyordu diye hatırlıyorum

ozzytaste

ozzytaste

Üye
O camı silsin, sen güzelini hayal et :aman2:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
eve'de çagırın bari camları'da silsin.!
ewe cagırdıktan sonra cammı sildirilir sence :D :D

----------Eklendi @ 14:52:58 ---------- Yazıldı @ 14:52:21 ----------

arka plan resmi değişebiliyor slide unlock un ve arka plan olarak swf kullanıyor olması lazım çünkü pil göstergesi veya saat şeklinde swf dosyaları kullanabiliyordu diye hatırlıyorum
ewet şarj ve pil göstergesi var ama bunu nasıl gömücez slide unlocka

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ewet şarj ve pil göstergesi var ama bunu nasıl gömücez slide unlocka

o saat ve pil göstergeleri de zaten swf dosyasıydı eski versiyonlarda ve değiştirilebiliyordu halen aynı olabilir ben slide unlock u yükleyip kurcalayayım bi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
peki dostum hatta şöyle bişe olabilir hatunun etegi cekince kilit açılsa falan:P:D

Astrosman

Astrosman

Üye
Nasıl bir kız arıyorsun...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
braz gzl braz sexy fazlasında gözüm yk :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
görür hepsi görür :)