Mad EagLe
Üye
iOS ayırmayı deniyorum. Noel baba vardı ekranda gezen bi uygulama onla değiştiririz basit kolay değişir gibi o.
türk napsın noel babayı sen bize bi hatun ayarla madness

iOS ayırmayı deniyorum. Noel baba vardı ekranda gezen bi uygulama onla değiştiririz basit kolay değişir gibi o.

iosmu aman uzak olsun arkadaş ıphonede resmimi cekip efekt yaptı resmi bnm telefona atana kadar canımız cıktıen sonunda multimedyayla aldım

iostan en güzel resim alma yolu biryere upload edip ordan indirmek galiba 
ismini hatırlıyormusun nerden indirdigini falan sisx'miydi

aynen ya nerde o linkiostan en güzel resim alma yolu biryere upload edip ordan indirmek galiba
aa iostan upload yapılıyormuydu
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-temalari/max-hot-screen-clean-s60v5-5800-n97-375739.html
burda konusu geçen olabilir ama link silinmiş bakalım biraz daha arayayım ben![]()

ya böyle tuşu kilitledginizde ekrana cıkacak arka planda görünmeyecek bişey lazım flash olarak actıgımızda ne anladıkkio dosya bende var ama flash olarak.uygulamayı açtıgınızda android ekranı olarak bi kız çıkıyo siliyo o kadar.
bulur belkibende onu demek istedimarkadaş arayım demişte.

birkaç yerde değişik versiyonlarını buldum ama tabi ki bunlar flash içerik sonuçta ama slide unlock mu nunlock mu ne sanki swf tuş kilidi duvarkağıdı gösteriyordu diye hatırlıyorum ama
ben slide unlock kulanıyorum ama yok onda byle
ewe cagırdıktan sonra cammı sildirilir senceeve'de çagırın bari camları'da silsin.!

ewet şarj ve pil göstergesi var ama bunu nasıl gömücez slide unlockaarka plan resmi değişebiliyor slide unlock un ve arka plan olarak swf kullanıyor olması lazım çünkü pil göstergesi veya saat şeklinde swf dosyaları kullanabiliyordu diye hatırlıyorum
ewet şarj ve pil göstergesi var ama bunu nasıl gömücez slide unlocka
braz gzl braz sexy fazlasında gözüm yk![]()
iostan en güzel resim alma yolu biryere upload edip ordan indirmek galiba
----------Eklendi @ 14:09:48 ---------- Yazıldı @ 14:03:11 ----------
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-temalari/max-hot-screen-clean-s60v5-5800-n97-375739.html
burda konusu geçen olabilir ama link silinmiş bakalım biraz daha arayayım ben![]()