şimdi olacaktı sistemine girip oynamak vardıE nolmuş![]()
nokianın şu lisanslı müzikleri mesela 
hadi ya hiç hatırlamıyorum6600 a hep özlem duydum. İçindeki Sky Force oyununu arkadaşlarım oynardı bende bakardım![]()
1-1.5 sene gibi bir süre kullandım amahadi ya hiç hatırlamıyorum1-1.5 sene gibi bir süre kullandım ama
bi ark kullanıyodu bana verdi tuş işlemcisi arızalı demiştimya yaptırdım komple topladım telefonu ne pil ne hafıza kartı bide mikrofon arızalıydı toplam hepsini 20 tlye kapattım sıfırladım içinde windows phone yüklü %70 tema %30 smart settings opera nimbuz face chat kumanda tv programı herşey var hat tak çalıstır hazır sistem n70 i kullanıyorum 66 yı saklıyorum .ben bi ara 2 telefonu bi ara kullanırken 6600'ı çalıştırınca bir değişik geliyordu bunu bırakıp bunu almak9 senelikbi ark kullanıyodu bana verdi tuş işlemcisi arızalı demiştimya yaptırdım komple topladım telefonu ne pil ne hafıza kartı bide mikrofon arızalıydı toplam hepsini 20 tlye kapattım sıfırladım içinde windows phone yüklü %70 tema %30 smart settings opera nimbuz face chat kumanda tv programı herşey var hat tak çalıstır hazır sistem n70 i kullanıyorum 66 yı saklıyorum .
ama hep superfone olurdu elimde symbian'ı özlersem direkt 6600'ı açıyordumBende oyunu bile var hem s60v2 hem v3 hem v5 için
ben bi ara 2 telefonu bi ara kullanırken 6600'ı çalıştırınca bir değişik geliyordu bunu bırakıp bunu almakama hep superfone olurdu elimde symbian'ı özlersem direkt 6600'ı açıyordum
symbian'ı çok kullandım s60 v2 yi çok iyi bilirim bi ara v3 e de girdim ama neyse çok hızlı aslında symbian'ı android'in bir düşük hali gibi görüyorum önemli olan yüklediğin program yoksa bazen android'i bile geçebiliyor standart işletim sisteminden nefret ediyorum artık kurtulamadım şu elimdekini değiştirme imkanım olursa Nokia ASHA 200 alacağım hatta tam olarak bu renk ;Symbian güçlü bir işletim sistemi ama yanlış bi işlem yaparsan hemen çöküyor .Yoksa süper yani ve bence çok hızlı hastalık gibı vazgecemiyorum.
symbian'ı çok kullandım s60 v2 yi çok iyi bilirim bi ara v3 e de girdim ama neyse çok hızlı aslında symbian'ı android'in bir düşük hali gibi görüyorum önemli olan yüklediğin program yoksa bazen android'i bile geçebiliyor standart işletim sisteminden nefret ediyorum artık kurtulamadım şu elimdekini değiştirme imkanım olursa Nokia ASHA 200 alacağım hatta tam olarak bu renk ;
Kahvaltı yapıyorum ssli, çay içiyorum ssli....
Umarım her yaptığın şeyin ss'sini görmeyiz.
güzel günler göreceğiz 
Kahvaltı yapıyorum ssli, çay içiyorum ssli....
Umarım her yaptığın şeyin ss'sini görmeyiz.

Onu söyleyecektim ama alınır diye söylemedim![]()
duşa girdim ssli