Huawei Ideos x5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alican_52_

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Ideos x5
Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum fakat kafamda bazı soru işaretleri kaldı kullanıcı yorumlarında bazıları wi-fi bağlanmada kopmalar ışık sızdırması görüşmede sesi karşı tarafa iletmeme gibi bazı sorunlarını söylemişler telefonu kullananlardan böyle sorunların yaşanıp yaşanamayacağını + larını - leri söylermisiniz birde son olarak genelde telefonun şarfı az gidiyo diyolar maximum kaç gün gider telefonun şarjı bunlar hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekürler

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam söylediğin o sorunların geneli hep yazılımsaldır ve giderilebiliyor...cihaz parasının hakkını sonuna kadar veren bir cihaz..sıfırını bulmanız oldukça zor onun dışında sıfırı kadar temiz cihazları ikinci el sitelerinden bulabilirsiniz...

Legendary_484

Legendary_484

Üye
nerden bulcan ? Ayrıca o fiyata dha saglam cihazlar cıktı

alican_52_

Üye
    Konu Sahibi

Merak ettim sıfırı 550 TL olan hangi android cihazda overclock ile 1.5 ghz cpu, adreno 205 gpu var ?

hakan dediklerinde çok haklısın bu telefonu alma sebebimde bu ama kafamdaki soru işaretlerini atmak istiyorum telefondaki bu tür sorunlar yazılımsal sorunlar diyor coolcrahs arkadaşım hangi sürümlerinde bu tür sorunları ortadan kaldırabiliyoruz

Legendary_484

Legendary_484

Üye

Merak ettim sıfırı 550 TL olan hangi android cihazda overclock ile 1.5 ghz cpu, adreno 205 gpu var ?

Ya geç over i falan 50 daha koy walkman live var 1ghz işlemci taş gibi cihaz isc de gelir arkasında da sony var plastik kapak değil..!

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
​bildiğim kadarıyla custom romlarla hallediliebilir??

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Ne malı?

klongs

klongs

Üye
cin mali

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Alınmaz o telefon bedava verseler kullanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt