Bu gün yemek ne yediniz?:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
Bu gün yemek ne yediniz?:)
Sabah kızarmış ekmek lor peyniri bide çay
öğlen çay içtim
akşam pilav yanına ayran bıde su :)

__xXx__

__xXx__

Üye
sabah menemen çay ekmek peynir
öğlen kuru köfte pilav ayran
akşama da fırında tavuk kola

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sabah düz kahvaltı (çikolata, peynir, zeytin, reçel, tahin-pekmez)

Öğlen 2 tam lavaş dürüm

Akşam yine düz kahvaltı

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
manyakmıyız kardeşlerim bu ne boyle.. ortamı bozmak gbı oldu ama tutamadım kendimi :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:kop2: :hoba: :halay2:

---------- Eklendi @ 00:25:38 ---------- Yazıldı @ 00:24:52 ----------

Biz niye yazdık ya gerçekten :kop: :kop:

__xXx__

__xXx__

Üye
maksat muhabbet:ehe

Hasan

Üye
daha yemek yemedim :pro:

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
manyakmıyız kardeşlerim bu ne boyle.. ortamı bozmak gbı oldu ama tutamadım kendimi :)
:d: sende haklısın da gereksizlerdesin adam boş konu açsa bile birşey diyemiyoruz kurallar içinde olduğundan :bye2:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Katılıyorum. Artık birşeyler diyelim :ehe

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Ayıptır söylemesi, piknik yaptık kısır sarma içli köfte kek poça

__xXx__

__xXx__

Üye
annemin yemeklerini özledim bugün boyna dışarıdan yedim

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Sabah köyden gelen bazlama (tost makinesinde kızartıp üstüne yağ sürdüm süper oldu), salam, sosis, domates, peynir, zeytin, tavuk jambonu, haşlanmış yumurta, çay.

Öğlen bir şeyler hazırlamaya üşendim, pc daha çekici geldi, menemen ve çay ile geçiştirdim.

Akşam tavuk köftesi (normal köfteden daha çok seviyorum valla), patates kızartması ve yoğurtlu makarna. (akşam biraz ağır mı yedim ne :ehe )

quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
Sabah köyden gelen bazlama (tost makinesinde kızartıp üstüne yağ sürdüm süper oldu), salam, sosis, domates, peynir, zeytin, tavuk jambonu, haşlanmış yumurta, çay.

Öğlen bir şeyler hazırlamaya üşendim, pc daha çekici geldi, menemen ve çay ile geçiştirdim.

Akşam tavuk köftesi (normal köfteden daha çok seviyorum valla), patates kızartması ve yoğurtlu makarna. (akşam biraz ağır mı yedim ne :ehe )

Akşam menün bana göre çok hafif:D adanada akşamlar şırdan bide kokoreç olur 1 tane kokoreç:D doymadım karşısındaki şırdancıya 2 tane şırdan yedim:D
bide sabah saatlerinde ciğerciler açık olur 5 te açılır öğlene kadar arkadaslarla sabah 5buçukta ta buluşuruz :D ciğer şiş hemde soğanlı kimyonlu:D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Akşam menün bana göre çok hafif:D adanada akşamlar şırdan bide kokoreç olur 1 tane kokoreç:D doymadım karşısındaki şırdancıya 2 tane şırdan yedim:D
bide sabah saatlerinde ciğerciler açık olur 5 te açılır öğlene kadar arkadaslarla sabah 5buçukta ta buluşuruz :D ciğer şiş hemde soğanlı kimyonlu:D

Kaç kilosun :sirit:

Hasan

Üye
daha yemek yemedim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Birşeyler yiyin yahu.

__xXx__

__xXx__

Üye
sabah patates kızartması yedim öğlene ne var bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt