Sabah herzamanki kahvaltı.
quigleyarman Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: Kaç kilosun Genişletmek için tıkla ... 85 kiloyum normal yani
__xXx__ Üye quigleyarman' Alıntı: 85 kiloyum normal yani Genişletmek için tıkla ... vay anasını aramızda 30 kg falan var
quigleyarman' Alıntı: 85 kiloyum normal yani Genişletmek için tıkla ... vay anasını aramızda 30 kg falan var
quigleyarman Üye Konu Sahibi __xXx__' Alıntı: vay anasını aramızda 30 kg falan var Genişletmek için tıkla ... Doğrudur dostum ne diyeyim
__xXx__' Alıntı: vay anasını aramızda 30 kg falan var Genişletmek için tıkla ... Doğrudur dostum ne diyeyim
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap quigleyarman' Alıntı: 85 kiloyum normal yani Genişletmek için tıkla ... Normaldir o zaman
__xXx__ Üye quigleyarman' Alıntı: Doğrudur dostum ne diyeyim Genişletmek için tıkla ... bi 5 kilo olsam on numara fizigim olcak ama veremiyorum l-carnitine kullanmaya devam edeceğim
quigleyarman' Alıntı: Doğrudur dostum ne diyeyim Genişletmek için tıkla ... bi 5 kilo olsam on numara fizigim olcak ama veremiyorum l-carnitine kullanmaya devam edeceğim