iPhone 4 telefon kilidimi unuttum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 telefon kilidimi unuttum
Merhaba arkadaşlar konu başlığından da anlaşılacağı üzere iPhone telefon kilidimi unuttum ha derseniz ki hep kullanmıyor musun diye malum öğrenciyim okula götürmeye çekiniyorum ve şu sıralar sınavlarda olduğu için 1 aydır dokunmuyordum telefona tabii bugüne kadar aldım babamdan telefonumu sonunda :ehe Ama bir baktım telefon kilidini unutmuşum sürümüm ios 5.1 shsh kaydı da almadım hiç ne yapacağım bilmiyorum :vur
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

Türe

Türe

Üye
shsh kaydı alman için telefon kilidin önemli değil yeter ki telefonun açılsın . Şimdi telefonu pc ne bağla ve tinyumbrella uygulamasını açıp shsh kaydı al . sonra ios 5.0.1 yazılımını ve snowbreeze uygulamasını indir . sonra yönergeleri izle ilk önce shsh kaydının nerede olduğunu göster sonra da indirdiğin ios 5.0.1 yazılımının yerini göster sonra build ipsw gibi bir buton var ona bas hepsi bu kadar . sonra telefonu dfu moda alacaksın ve itunes u açıp Shift+geri yükle seçeneğine basıp snowbreezein hazırladığı jbli ios 5.0.1 i seçeceksin ve sonra çayını kahveni alıp yüklenmesini bekleyeceksin :)

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
shsh kaydı alman için telefon kilidin önemli değil yeter ki telefonun açılsın . Şimdi telefonu pc ne bağla ve tinyumbrella uygulamasını açıp shsh kaydı al . sonra ios 5.0.1 yazılımını ve snowbreeze uygulamasını indir . sonra yönergeleri izle ilk önce shsh kaydının nerede olduğunu göster sonra da indirdiğin ios 5.0.1 yazılımının yerini göster sonra build ipsw gibi bir buton var ona bas hepsi bu kadar . sonra telefonu dfu moda alacaksın ve itunes u açıp Shift+geri yükle seçeneğine basıp snowbreezein hazırladığı jbli ios 5.0.1 i seçeceksin ve sonra çayını kahveni alıp yüklenmesini bekleyeceksin :)
Hocam sağolunda tinyumbrellada tss server is not running diyor birşey yapamıyorum :bilmm

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi

hadi ya :hmmm napsak ki ben hiç öyle bi hata almadım daha önce :bilmm Bir araştırayım
Yani cıhazı görmüyor nedense :bye2: Bu arada teşekkür ederim :)
itunes görüyor paraloyla kilitlenmiş diyor ben sonra tiny umbrellaya bakıyorum cıhazı görmemiş :(

Türe

Türe

Üye
tinyumbrella server'i çalışmıyor sanırım üst üste bir kaç kez basmayı denedin mi?

Edit: rica ederim ne demek :)

---------- Eklendi @ 00:24:55 ---------- Yazıldı @ 00:23:23 ----------

dostum bir sitede bir çözüm buldum deneyip bana sonuçlarını yazabilir misin ?

Evet sonunda problemin cozumunu buldum... Daha dogrusu Chip dergisinin bir yerinde bir arkadas cevabini yazmis.. cok ugrastirdi ama oldu sonucta...

Olay su arkadaslar.. Hosts yazilabilir degil dedigi icin onu yazilabilir duruma getirmek gerekiyormus.. bunun icinde.. cmd.exe komutunu calistirip su satirlari yazip enter yapmak yetiyormus..

attrib -r -h -s C:\\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

Burdaki - isaretler normalde + imis ve + iken de hosts dosyasini sistem dosyasi olarak gizlermis.. bulsak bile uzerine yazamazmisiz... isareti yukarda yaptigimiz gibi - yapincada uzerine yazilabilir konuma aliyormusuz.. ben sadece yazilanlari yazdim.. bilgisayardan anlayanlar daha iyi anlatabilir herhalde.. ben cozdum darisi sizlere

2 tane daha çözüm buldum dene bakalım ;

Bu sorun bende vardi,telefon acikken baglayinca tss server bi türlü calismiyordu...telefonu DFU moda alip tinyumbrellayi calistirinca sorun düzeliyor....

tss server 80 portunu kullanır o portu kullana bir porgram acık sende muhtemelen teamviewer vardır sende onu kapat. görev yoneticisinde 1 den fazla teamviewer programcıgı olabilir "teamviewer.exe"ve "teamviewer_service.exe" onlarıda kapat. sonra çalıştır

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
tinyumbrella server'i çalışmıyor sanırım üst üste bir kaç kez basmayı denedin mi?

Edit: rica ederim ne demek :)

---------- Eklendi @ 00:24:55 ---------- Yazıldı @ 00:23:23 ----------

dostum bir sitede bir çözüm buldum deneyip bana sonuçlarını yazabilir misin ?

Evet sonunda problemin cozumunu buldum... Daha dogrusu Chip dergisinin bir yerinde bir arkadas cevabini yazmis.. cok ugrastirdi ama oldu sonucta...

Olay su arkadaslar.. Hosts yazilabilir degil dedigi icin onu yazilabilir duruma getirmek gerekiyormus.. bunun icinde.. cmd.exe komutunu calistirip su satirlari yazip enter yapmak yetiyormus..

attrib -r -h -s C:\\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

Burdaki - isaretler normalde + imis ve + iken de hosts dosyasini sistem dosyasi olarak gizlermis.. bulsak bile uzerine yazamazmisiz... isareti yukarda yaptigimiz gibi - yapincada uzerine yazilabilir konuma aliyormusuz.. ben sadece yazilanlari yazdim.. bilgisayardan anlayanlar daha iyi anlatabilir herhalde.. ben cozdum darisi sizlere

2 tane daha çözüm buldum dene bakalım ;

Bu sorun bende vardi,telefon acikken baglayinca tss server bi türlü calismiyordu...telefonu DFU moda alip tinyumbrellayi calistirinca sorun düzeliyor....

tss server 80 portunu kullanır o portu kullana bir porgram acık sende muhtemelen teamviewer vardır sende onu kapat. görev yoneticisinde 1 den fazla teamviewer programcıgı olabilir "teamviewer.exe"ve "teamviewer_service.exe" onlarıda kapat. sonra çalıştır
cmd ye yazdınm ama olmadı yine :(

Türe

Türe

Üye
diger cozumleri dener misin rica etsem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt