buroodriver
Üye
Nokia 603 vs İphone 3G
Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum .Sizce hangisini alırsam daha kârlı çıkarım ? NOKİA 603
EDİT : arkadaşlar fikrimi değiştirdim 3 G hakkında çok fazla olumsuz yorum okudum . O yüzden 3G yerine 3GS karşılaştırması başlatıyorum . yani anlayacağınız 3G den vazgeçtim , iphone alırsam 3GS alacağım . evet şimdi soruyorum nokia 603 mü iphone 3GS mi ?
merhabalar arkadaşlar iyi forumlar . Konu başlıkta da belirtildiği gibi açık ve net. Bu iki telefondan birisini birkaç gün içerisinde almak istiyorum. Bana kasmayan , pili hemen bitmeyen , güzel uygulamaları olan vs. bir telefon lazım ? Fiyatları Göz önünde BULUNDURMADAN yorum yapınız lütfen
edit : Eğer iphone alırsam haliyle biraz eski olacak.Eğer nokia 603 alırsam yeni olacak çünkü model yeni
edit : Eğer iphone alırsam haliyle biraz eski olacak.Eğer nokia 603 alırsam yeni olacak çünkü model yeni
Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum .Sizce hangisini alırsam daha kârlı çıkarım ? NOKİA 603
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EDİT : arkadaşlar fikrimi değiştirdim 3 G hakkında çok fazla olumsuz yorum okudum . O yüzden 3G yerine 3GS karşılaştırması başlatıyorum . yani anlayacağınız 3G den vazgeçtim , iphone alırsam 3GS alacağım . evet şimdi soruyorum nokia 603 mü iphone 3GS mi ?
benim istediğim daha çok , müzik dinlerken keyif alabileceğim , beni hiçbir türlü üzmeyecek . ayrıca evde film dizi atıp okulda öğlen arası izlemek istiyorum . Bu hangi cihazda daha keyifli olur