Telefon Tavsiyesi Nokia 603 vs İphone 3G

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 vs İphone 3G
merhabalar arkadaşlar iyi forumlar . Konu başlıkta da belirtildiği gibi açık ve net. Bu iki telefondan birisini birkaç gün içerisinde almak istiyorum. Bana kasmayan , pili hemen bitmeyen , güzel uygulamaları olan vs. bir telefon lazım ? Fiyatları Göz önünde BULUNDURMADAN yorum yapınız lütfen
edit : Eğer iphone alırsam haliyle biraz eski olacak.Eğer nokia 603 alırsam yeni olacak çünkü model yeni :)

Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum .Sizce hangisini alırsam daha k
ârlı çıkarım ? NOKİA 603

EDİT : arkadaşlar fikrimi değiştirdim 3 G hakkında çok fazla olumsuz yorum okudum . O yüzden 3G yerine 3GS karşılaştırması başlatıyorum . yani anlayacağınız 3G den vazgeçtim , iphone alırsam 3GS alacağım . evet şimdi soruyorum nokia 603 mü iphone 3GS mi ?

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
nokia 603 herşeyiyle daha iyi. tek sorunu var oda oyun vs. kıtlığı. bu arada iphone 3g en fazla ios 4.1 e yükseltiliyordu heralde. yani artık güncelleme vs gelmeyecek. hem iphone 3g zaten günümüz hd oyunları için yeterli değil.

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
oyun kıtlığı derken yani ne demek oluyor o . oyun benim için pek önemli değil . 3-5 tane en populer oyunu çalıştırsın yeter.angry birds bile çalıştırmayacak kadar kıt değildir herhalde :D benim istediğim daha çok , müzik dinlerken keyif alabileceğim , beni hiçbir türlü üzmeyecek . ayrıca evde film dizi atıp okulda öğlen arası izlemek istiyorum . Bu hangi cihazda daha keyifli olur :) ayrıca nokia t20 de görülen sorun 603 de var mı ? t20 de fazla uygulama olmamasına rağmen çok kasıyor.angry birds bile 10 levelden sonra kasarak oynanıyor . bu cihazda bu problem var mı acaba ?

pRime.

pRime.

Üye
her türlü nokia 603.

futbol123

futbol123

Üye
iphone 3g 603 ün rakibi bile olmaz rakibi 3gs dir.

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar fikrimi değiştirdim 3 G hakkında çok fazla olumsuz yorum okudum . O yüzden 3G yerine 3GS karşılaştırması başlatıyorum . yani anlayacağınız 3G den vazgeçtim , iphone alırsam 3GS alacağım . evet şimdi soruyorum nokia 603 mü iphone 3GS mi ? :)

süper nova

süper nova

Üye
Size kendi izlenimlerimi aktarayım. Ben birçok nokia kullandım kullandıklarımın içinde 603 te vardı., android de kullandım,windows mobile de kullandım son olarak iphone 3gs aldım sadece şunu söyleyebilirim en çok ios işletim sisteminden yani iphone dan keyif aldım aradığım kaliteyi buldum diyebilirim. Diğer tüm telefonlarda bana hep birşeyler eksikmiş geliyordu. Kaliteden yoksun olduklarını hissedebiliyordum. Sonuç olarak yakında 4s almayı düşünüyorum ve sanırım artık hep iphone kullanacağım. Kullanmayan bilemez konuyu iphone bölümüne açarsan gerçek cevapları orada alabilirsin. Ben herkesin görüşüne saygılıyım. Her türden telefonu kullanmış biri olarak bunlar da benim görüşlerim lütfen saygılı olalım.

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
Size kendi izlenimlerimi aktarayım. Ben birçok nokia kullandım kullandıklarımın içinde 603 te vardı., android de kullandım,windows mobile de kullandım son olarak iphone 3gs aldım sadece şunu söyleyebilirim en çok ios işletim sisteminden yani iphone dan keyif aldım aradığım kaliteyi buldum diyebilirim. Diğer tüm telefonlarda bana hep birşeyler eksikmiş geliyordu. Kaliteden yoksun olduklarını hissedebiliyordum. Sonuç olarak yakında 4s almayı düşünüyorum ve sanırım artık hep iphone kullanacağım. Kullanmayan bilemez konuyu iphone bölümüne açarsan gerçek cevapları orada alabilirsin. Ben herkesin görüşüne saygılıyım. Her türden telefonu kullanmış biri olarak bunlar da benim görüşlerim lütfen saygılı olalım.
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim , gerçekten beni rahatlattınız diyebilirim. Çünkü kafam o kadar karışıktı ki herkes ayrı bir şeyle söylediği için.Herkesin yorumu benim için değerlidir ancak birçok ürünü kullananın yorumu doğal olarak daha değerlidir :) peki bu telefonların arızalanma durumları nedir ? fikir değiştirecek boyutta bir riskleri var mıdır ? teknolojik aletleri temiz, üzmeden kullanan birisiyim :)

pRime.

pRime.

Üye
3gs de eskiyor yavaş yavaş üstelik fiyatı da 603'e göre pahalı. Ben yine 603 diyorum. Hem uygun fiyatı, hem güçlü donanımı hem de iphone'a göre barındırdığı ekstra özelliklerinden dolayı.
Sürekli oyun uygulama diyorsan 3gs alabilirsin ama.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Sana uzuuuun uzun açıklayayım. 3gs'in tek artısı oyun. Onun dışında geri kalan hiçbir konuda 603'e rakip olamaz. Kendim kullanıyorum diye demiyorum gerçekten öyle. Iphone 4'ü deneme fırsatı buldum. Ama inan "vaay süper telefon benimkini 10'a katlar" falan demedim Monte kullandığım dönem bana çok süper geliyordu ama 603 aldıktan sonra o kadar da abartılcak bir yanı olmadığını gördüm, elbetteki 603'ten üstün cihaz ama 603'te de belli standartlar fazlasıyla sağlanmış, belli başlı oyunları çalıştırsın yeter demişsin. Zaten PES 2011/NFS Shift/Asphalt 5-6/Angry Birds'ün tüm oyunları ama Space hariç/Sims 3 vb. 20'nin üstünde yüksek kaliteli HD ve birçok java oyun mevcut. İzleyemediğim film yok desem yeridir: avi, mp4 gibi birçok formatı destekliyor altyazı desteği de var telefonda. İnternet deneyimi de güzel, ayrıca diyelim hafızan çok az atarsın filmlerini taşıyıcı belleğe/harici harddiske Usb on the go sayesinde telefona bağlayıp filmlerini izleyebilirsin. Her ne kadar pek kullanmasam da geleceğin teknolojisi denilen NFC var, birkaç hafta sonra yeni FP1 güncelleme ile Dolby Digital Plus+Headphone desteği, geliştirilmiş uygulamalar, yeni widgetlar ve kesin olmasa da 1 ghz'den 1.3 ghz'e çıkartılacak bir işlemcisi olacakken 3gs almak bana baya mantıksız geliyor. Hele ki 603'ün son fiyatı 599 tl olmuşken...

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
peki beyler genel anlamda söylersek hangi telefon daha üstün ?

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu iki telefonun , özellikle iphone 3GS nin batarya durumu nasıl ? günde 1 kez doldurma ile doya doya oyun/uygulama/müzik mümkün müdür ?

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşlar bu iki telefonun , özellikle iphone 3GS nin batarya durumu nasıl ? günde 1 kez doldurma ile doya doya oyun/uygulama/müzik mümkün müdür ?

603 ile cok rahat gorursun. İphone ile 1 gunu ancak goruyorsun surekli oyun uygulama ile. Daha az gidiyor sarji 603'e gore.

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi

603 ile cok rahat gorursun. İphone ile 1 gunu ancak goruyorsun surekli oyun uygulama ile. Daha az gidiyor sarji 603'e gore.
1 gün iyi bir zaman dilimi bence . Günde birkez şarz etmeye razıyım ben evde akşamdan akşama şarz eder okulda kullarım . Ama tabi okulda bitmezse :D

pRime.

pRime.

Üye
1 gün iyi bir zaman dilimi bence . Günde birkez şarz etmeye razıyım ben evde akşamdan akşama şarz eder okulda kullarım . Ama tabi okulda bitmezse :D

Iphone 3gs'in şarjı çok çabuk bitiyor sürekli oyun uygulama internet ile. 1 gün geçirirsin ama büyük ihtimal okuldan döner dönmez şarja takmak zorunda kalabilirsin.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Şarj sorunu sizin için büyük bir sıkıntı olursa Nokia 603 derim. Nokia 603 gerçekten güzel telefon ama artık Nokia'ya bulaşılmaz gibi duruyor. Nokia'nın o "efsane telefon" imajı eskilerde kaldı. Nokia Symbian'dan kurtulmadıkça gün geçtikçe batmaya kadar gidecek. Ama şunu da diyeyim ki eğer iPhone 3GS'i 2. el olarak düşünmüyorsan kesinlikle 603 derim çünkü hem iPhone 3GS oldukça eskidi (yakın zamanda iPhone 5 bile geliyor)hem de pahalı. Nokia 603'ün 599 TL'lik makul fiyatı yanında iPhone 3GS almak mantıksız gibi. Sonuç olarak "ben karizmama da önem veriyorum" diyorsanız iPhone 3GS, "ben hesaplıyı ve iyiyi kullanırım karizma umrumda olmaz" derseniz 603. Kolay gelsin, iyi forumlar.. :)

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
Şarj sorunu sizin için büyük bir sıkıntı olursa Nokia 603 derim. Nokia 603 gerçekten güzel telefon ama artık Nokia'ya bulaşılmaz gibi duruyor. Nokia'nın o "efsane telefon" imajı eskilerde kaldı. Nokia Symbian'dan kurtulmadıkça gün geçtikçe batmaya kadar gidecek. Ama şunu da diyeyim ki eğer iPhone 3GS'i 2. el olarak düşünmüyorsan kesinlikle 603 derim çünkü hem iPhone 3GS oldukça eskidi (yakın zamanda iPhone 5 bile geliyor)hem de pahalı. Nokia 603'ün 599 TL'lik makul fiyatı yanında iPhone 3GS almak mantıksız gibi. Sonuç olarak "ben karizmama da önem veriyorum" diyorsanız iPhone 3GS, "ben hesaplıyı ve iyiyi kullanırım karizma umrumda olmaz" derseniz 603. Kolay gelsin, iyi forumlar.. :)
karizmadan çok , uygulama ve oyunlar için , kararım 3S :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt