Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

kundura

Üye

bu dosyayı indiremiyorum yardım acilllll.

den1905

den1905

Üye
Artık bu başlığı kapatıp orjinal belle nasıl yüklenir anlatımı yapılmalı.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Artık bu başlığı kapatıp orjinal belle nasıl yüklenir anlatımı yapılmalı.

Alakası yok bu cfw yüklemek için. Orjinal belle yüklemek için normal flash işlemi lazım oda forumda mevcut :oke:

sahınsan

Üye
ya ben şu linkleri yükleyemiyorum hata veriyo sorun ne olabilir acaba???

baran241995

baran241995

Üye
bunlar tehlikeli işler yaa (h)

kerkeness

Üye
cok guzel anlatmissin .. cok tskler ..yalniz benim soyle bi problemim var yardimci olursan cok sevinirim.. ben suan yurtdisindayim ve 2 ay once n8 aldim ve sorunsuz bi sekilde kullaniyordum.. belle yazilimi nokia suite me gelince bende telefonu pc ye takip sorunsuz bi sekilde belle yi yukledim .. yukledikten sonra acilista dil secenekleri fln geldi turkce olmadigi icin ingilizce seciyorum surekli ama dikkat ettim ki ben arabistanda oldugum icin normalde daha once arapca dil secenegi vardi belle yuklendikten sonra arapca kesinlikle gorunmuyor oyle bi secenek yok kalmamis.. ve EN ONEMLI IKINCI SORUNUM yardimci olursan cok sevinirim INTERNETE ERISIMDE BUYUK BI PROBLEM YASIYORUM WI FI PROBLEMSIZ CALISIYO.. ANCAK BEN GENELDE OPERATORUN INTERNETINI KULLANIYORUM ..ONCELERI KULLANDIGIM SIM KART PROBLEMLI DIYE DUSUNUP BASKA BI HAT DENEDIM AYNI SORUNLA KARSILASTIM ..OPERATORUN INTERNET AYARLARINI DUZENLEYIP DENEDIM AMA SORUN AYNI.. WEB ACILIYO FACEBOOK,GOOGLE VS BUNLAR ACILIYO SORUN YOK AMA... OVI STORE ACILMIYO,MY NOKIA ACILMIYO HEP HATA VERIYO..tekrar belle yi yukleyip duzelecek sandim ama olmadi duzelmedi tam 3 defa belle yi yeniden yukledim ve defalarca *#7370# ile formatladim ama duzelen hic bisey olmadi..kafam bozuldu ve satmaya karar verdim ama yine bi puruz cikti belle yukledikten sonra arapca yok diye kimseye satamadim internet sorununu da cozemedim ne yapacagimi gercekten bilmiyorum ..bana bu konuda yardim edebilirsen gercekten sana minnettar kalirim ... simdiden cok tsk ederim .. msn adresim [email protected]

MücahitTokgöz

bende 603 varda ona belle atıcam bu payşlatığın cfw uygun oluyomu seninki rm-596 bnmki rm-779 takıldığım yer burasıda ?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Atakan

Atakan

Üye
Ben PC Suite aracılığıyla N8'i Belle yapmaya çalışıyorum. Yedekleme işlemi sırasında mesajları yedeklemiyor. Böyle bir hata alıyorum. Bunun sebebi ne olabilir ? Daha önce bu hatayla karşılaşan var mı acaba ?

ANIL

ANIL

Admin
Yedeklemeden yükleyebilirsin..

Atakan

Atakan

Üye
ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler cevap için.
Nasıl yapacağımı anlatır mısın kısaca ? Ya da link, anlatım vs. var mı nasıl yapılacağı hakkında ?

Yüklerken yedeklemeyi zorunlu mu tutuyor seçenek yok mu hiç atla filan diye?

Atakan

Atakan

Üye

Yüklerken yedeklemeyi zorunlu mu tutuyor seçenek yok mu hiç atla filan diye?
Evet, zorunlu tutuyor. Mesajları yedeklerken de hata alıyorum.

Neden böyle bir hata veriyor anlamış değilim.

TheMadness

TheMadness

Üye
Evet, zorunlu tutuyor. Mesajları yedeklerken de hata alıyorum.

Neden böyle bir hata veriyor anlamış değilim.

Mesajları sil.

Reflexif

Üye
arkadaslar nokia X7-00 kullanicisiyim annada belleye guncelleme yapmak istiyorum ama nokia suite kurulumunda guncelleme gozukmuyor X7-00 icin guncelleme var mi yok mu bi yardim edermisiniz varsa nasil yapabilirim...

ANIL

ANIL

Admin
arkadaslar nokia X7-00 kullanicisiyim annada belleye guncelleme yapmak istiyorum ama nokia suite kurulumunda guncelleme gozukmuyor X7-00 icin guncelleme var mi yok mu bi yardim edermisiniz varsa nasil yapabilirim...

Navifirm programından X7-00 için belle sürümünü indirip phoenix ile flash atman gerekir.

magic_star

magic_star

Üye
bellenin tr paketinin olduğu link yani en son vermiş olduğunuz link telif hakkı nedeniyle silinmiş.

Başka bir siteye upload edermisiniz ?

deniz_karadeniz

Üye
arkadaşlar nokia 500 aldım bella yükledim ama bi sorun var buradan indirdigin programlar açılmıyor hangi programı yüklemem lazım açılması için

Üst Alt