bak adamlar da konu üzerinden sana diyor Nokia seni işe alır belki diye yakında nokia beta labs e verdiğin link üzerinden milyonlarca teşekkür de alırsınbence 2000 euro az onlar alıyor da ne halta yarıyor sen daha fazla iste
![]()

acaba bu işe yarayan herhangi bir programı E6 ya uyarlayabilir misin ? Sağolasın çalışmaların için.Hocam senden bir isteğim var bilmem çok şey mi istemiş olurum.
E6 için gelen aramaları iphone tarzı kaydırarak açma programını uyarlayabilir misin ?
Forumda var ama E6 da ekranın saçma sapan yerinde duruyor ve gitmiyor hiç taki biz kapatmadanacaba bu işe yarayan herhangi bir programı E6 ya uyarlayabilir misin ? Sağolasın çalışmaların için.
vallaha süper.böyle bi işe kim hayır der.göndersinler teklif o zaman pazarlığı yaparım.hayatımda asgari ücret üzerinde maaşı bir kere gördüm sonrasında daha da göremedim
senide asistanım olarak yanıma aldırırım
![]()
MCITP oldum bir halta yaramadı bari Symbian da birşeyler yaparım. 
boşver adamım
)http://www.maxicep.com/symbian-3-ca...swer-pro-v3-00-4-symbian-3-signed-543165.html
İnşallah olur. eline sağlık.
bide ekran kucuk. tus kılıdı slıde olması ıcın bende cok aradım ama uymuyo cogu. kaya kardesımden baskada ugrasan yok zaten
n8 de kullandım ben bı sure ama pek verımlı degıldı arada sapıtıyodu.sapıttıgı zamanda telefonu cevaplayamadıgım zamanlar oluyodu. ama bunlar yerıne bunun kucuk caplısı basıt bı program yazabılırler ama kımse e6 ıcın yapmaz o ısı zaten dırek tusu varbide ekran kucuk. tus kılıdı slıde olması ıcın bende cok aradım ama uymuyo cogu. kaya kardesımden baskada ugrasan yok zaten
zaten yaparsa bir tek kaya yapar çünkü kimse e6 sahibi olmadan bilemez ne istediğimizi ama kendisinin e6 sı var diye bizi anlıyor 
Dokunmatik olunca insanın kaydırarak açası geliyorzaten yaparsa bir tek kaya yapar çünkü kimse e6 sahibi olmadan bilemez ne istediğimizi ama kendisinin e6 sı var diye bizi anlıyor
![]()

Dokunmatik olunca insanın kaydırarak açası geliyorzaten yaparsa bir tek kaya yapar çünkü kimse e6 sahibi olmadan bilemez ne istediğimizi ama kendisinin e6 sı var diye bizi anlıyor
![]()
boşver adamım
bende yığınlarca çok şey bilip yapıyorum ama şuan evimin kirasını veremeyorum düşün artık bu memlekette çok şey bilmenin sonucunu.
İş verenler bu adamı blz doyuramayız diye kabul etmiyor,devlete girsen çok şey biliyorsun sen diye kafana sıktırmaya müsade ediyorlar.yani aşağı sakal yukarısıda sakal oldu artık.
Burada yaşıyorsan (sözüm meclisden dışarı ama bigün meclisede çıkacağım)
mal olacaksın.
Ne kadar altında bmw x5 olan varsa eğer dikkat ettiysen hepsi mal.türkiye akıllı adamı kaldıramıyor,o yüzdende böyle sürünüyoruz.
Benden sana tavsiye
. Yürekli ve düşünen insanlar lazım memleketimize.
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar bilirsin.S.a yakup usta bana verdiğin yazılımı yükledim ama bazı sorunlar var.
Acilışta ingilizce bişey yazıyor sonra sistem hatası diyor. telefon ayar sihirbazı ve kamerayı acmak istediğinde yine sistem hatası diyip acmıyor.