Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonun titreşimi gitti hard format işe yarar mi?
hayır titremiyor.ondan fark ettim zaten titreşimi açık olmazdı normalde telefonun açtım sonra baktım titreşim gitmiş.sadece ince bir ses geliyo titreyeceği zaman
hayır titremiyor.ondan fark ettim zaten titreşimi açık olmazdı normalde telefonun açtım sonra baktım titreşim gitmiş.sadece ince bir ses geliyo titreyeceği zaman
telefonu yedekle hard format at attigin zaman eger titresim calisiyorsa iyidir ama ovi magaza gider sonra flas atarsin ama titresim halen olmuyorsa servise ver onlar halleder...
telefonu yedekle hard format at attigin zaman eger titresim calisiyorsa iyidir ama ovi magaza gider sonra flas atarsin ama titresim halen olmuyorsa servise ver onlar halleder...
teknosadan aldım doldurmuşlardı zaten gerekli yerleri titreşim kısmı arka kapağı açınca hemen alt kısımda sanırım üstünü kapatan bi kapat onu tutan iki vida var.fazla dağıtmazlar umarım