Telefonun titreşimi gitti hard format işe yarar mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi

moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi
eet :D

'SIMDI ARKADASIM SEN TELEFONU ACARKEN TITRESIM OLUYORMU HANI BASTIGIN ZAMAN TITRER YA ?????

hayır titremiyor.ondan fark ettim zaten titreşimi açık olmazdı normalde telefonun açtım sonra baktım titreşim gitmiş.sadece ince bir ses geliyo titreyeceği zaman

sasasahamza

Üye
hayır titremiyor.ondan fark ettim zaten titreşimi açık olmazdı normalde telefonun açtım sonra baktım titreşim gitmiş.sadece ince bir ses geliyo titreyeceği zaman

telefonu yedekle hard format at attigin zaman eger titresim calisiyorsa iyidir ama ovi magaza gider sonra flas atarsin ama titresim halen olmuyorsa servise ver onlar halleder...

moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi
telefonu yedekle hard format at attigin zaman eger titresim calisiyorsa iyidir ama ovi magaza gider sonra flas atarsin ama titresim halen olmuyorsa servise ver onlar halleder...

önerin için teşekkürler flashla uğraşmak istemiyorum o yüzden en yakın zamanda servise verecem sökmezler umarım

sasasahamza

Üye
önerin için teşekkürler flashla uğraşmak istemiyorum o yüzden en yakın zamanda servise verecem sökmezler umarım

onlar ne yapicagini bilirler sokerlersede zaten bisey olmaz yani telefonu sokunce bisey olmaz merak etme

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

titreşim le hard formatın alakası yok yazilım mı kı hard format öneriyorlar.arkadaşım en yakınindakı servise götür sen

moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi

titreşim le hard formatın alakası yok yazilım mı kı hard format öneriyorlar.arkadaşım en yakınindakı servise götür sen

teknosaya sordum bir haftaya gelir dediler haftaya vericm fatura felan evde kaldı

Türe

Türe

Üye
Titreşim motoru bozulmuş olabilir servise götür bence direk.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi

kullanıcı klavuzundakı garantı belgesı bölümünüde aldığın yerde doldurt servıs onuda isteyebilir

teknosadan aldım doldurmuşlardı zaten gerekli yerleri titreşim kısmı arka kapağı açınca hemen alt kısımda sanırım üstünü kapatan bi kapat onu tutan iki vida var.fazla dağıtmazlar umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt