sadece kulaklıktamı ?Müzikler hele çok canlı oluyo valla kaptırdım kendimi![]()

3G kamerasıyla ne ilgisi var açıklar mısınız lütfen..?

01.03.2012 - Saat 11.30
Nokia Conversations Fin'in baş editörü Heidi Lemmetyinen'den yeni bilgiler geldi. Nokia 603, 700 ve 701'in Nokia Belle FP1 ile işlemci saat hızının 1 GHz'den 1.3 GHz olacağını söyledi. Ayrıca Dolby Sound, yeni hızlı tarayıcı ve Maps'in son sürümü de gelecek.
Ayrıca ek bilgi olarak Nokia Belle FP1 ile yeni widgetler gelecek. O widgetleri Nokia 808 üzerinde görmek için:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
) Daha diğer tellerin bile 1.3 ghz olduğu belli değilken ne bu acele? En son açıklamaya göre 1.3 ghz olacağı söylenmiş ve Gözle görünen büyük ölçüde bir performans artışı var. Bunlara kesi kanıt bulmadan neden 603 1.3 ghz olmadı diye Foruma sormak çok saçma!bana da oldu gibi geliyor
)Ya olsun olmasın hızı bence yeterli. Şu güncellemeyi aldığımıza bile şükretmeliyiz bencee)
Valla hızlanma var benim 603'te. Ayrıca işlemci konusunda dendiği gibi hiçbir modelle ilgili kanıt yok. Dolby Digital de göremedim.
HDMI ile de tam alakalı bir durum değil. Nokia HDMI çıkışı olmayan 3 yeni telefonuna da getireceğini söylemişti ve Dolby Digital gelmiş o eski mesajım zaten; sadece kulaklık/hoperlör takmak gerekiyormuş hallettim onu da on numara olmuş.
Dolby Digital sadece yazılımsal değil de ondan. Donanımsal bir durum. Zaten 603'te HDMI çıkışı var mı ki?
7
güzel bi bakış açısı ben zaten telefonumdan memnundum şimdi daha daha memnun oldum şuan tek isteğim kaldı şu sosyal ağları bi düzeltseler daha kullanışlı olsa yeter