destek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dadas1256

Üye
    Konu Sahibi
destek
Merhaba arkadaşlar ben çok yeni android kullanıcısıyım daha önce ios kullanıyordum ve iosta yapamayacağım bişey yok fakat androidin çılgınca özellikleri beni yeni bi tlfn almak zorunda bıraktı :)
şuan htc sensation xe kullanıyorum ama daha hiç bişey çözebilmiş deilim yardımlarınızı bekliyorum.
ios taki gibi jailbreak falan varmı netten indirdiğimiz program vs direk kurabiliyormuyuz dosya sistemine nasıl ulaşabilirim buna benzer şeyler bi kaç program önerilerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olurmusunuz....

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş biraz araştırırsan daha fazla şey yapabileceğini görürsün
jailbreak in androiddeki adı root yapmaktır bunu forumda yada internette araştır öğrenirsin
internetten indirdiğin oyun yada uygulamayı direk kurabilirisin
uygulamalar bölümünü araştırırsan orada sana gerekli programlar var

mancukya

Üye
Jailbreak ile root alakasiz seyler.
Jailbreak imzasiz program paketlerini kurmaya yarar android icin imzasiz program kurmak istediginde sistem sadece sorar risklidir diye izin verirsen kurar.
Root olayi ise tamemen farkli root sistem icinde tam erisimdir yani Rom yada aletin donanimi ile ilgili degisiklikler icin yetki alinmasidir. Bunlar sanal Ram olusturmadan, islemci overclock yada sistem dosyalarinda oynamaya yapmaya kadar giden seyler.
Android icin program kurmak icin root gerekmiyor ama sistem icinde tamamen degisiklik yapmak icin root gerekir

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
abartmayın arkadaşlar tamam farklı şeylerde sonuçta yakın şeyler :D

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş jailbreak in tam ne işe yaradığını bilmiyorum ama onunda root gibi telefona ekstra bişeyler yapmak için olduğunu biliyorum ondan öle yazdım

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt