Telefon Tavsiyesi nokia c7 mi yoksa galaxy s2 mi fiyatlarsal ve programsal olarak tavsiye bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

nokia c7 mi? Yoksa galaxy s2 mi?

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaplanser

kaplanser

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 mi yoksa galaxy s2 mi fiyatlarsal ve programsal olarak tavsiye bekliyorum.
anna sürümlü c7 kullanıyorum tek şikayetim var flaş olmaması.Telefonum çok temiz ikinci el piyasası ne durumda? Kaç paraya satılır? Galaxy s2 almayı düşünüyorum fark ne kadar olur tavsiye bekliyorum.teşekkürler...

curse.

Üye
başlıkla konu uymuyor hocam.

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Samsungtan uzak dur ,nokia al yada elindekini kullanmaya devam et.Samsung parçaları çin malı ve kore malı .Nokianin içindeki parçaları japon malı ama üretım yeri finlandiya almanya vesayre.Alırsan nokia al.:) programsal olarakta cok güzel

klongs

klongs

Üye
Samsungtan uzak dur ,nokia al yada elindekini kullanmaya devam et.Samsung parçaları çin malı ve kore malı .Nokianin içindeki parçaları japon malı ama üretım yeri finlandiya almanya vesayre.Alırsan nokia al.:) programsal olarakta cok güzel

dandik dedigin samsung nokianin camini uretiyor

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Samsung dandik bi marka inatlaşmayın! Nokianın sadece kulaklığı şarj aleti o tip aksesuarları çin malı içindeki anakart parçaları çipleri japon malı ve finlandiyada almanyada üretilir,ha bir çok yerde üretiliyor nerde üretilirse üretilsin parçaları kalitelidir. Çoğu parçası japon malıdır.

Salihç.

Üye
mılet iyfon nasil.neren mali.

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
Samsung dandik bi marka inatlaşmayın! Nokianın sadece kulaklığı şarj aleti o tip aksesuarları çin malı içindeki anakart parçaları çipleri japon malı ve finlandiyada almanyada üretilir,ha bir çok yerde üretiliyor nerde üretilirse üretilsin parçaları kalitelidir. Çoğu parçası japon malıdır.

:aha: :kop2: :zuhaha: :zuhaha: sen ruyadamisin? :zuhaha:

mekansizcapkin

Üye
Dandik dediğiniz Galaxy s2 yılın telefonu seçildi,bi de geçmiş hala dalga geçiyosunuz walla dalga geçilicek bişi warsa oda samsung a dandik denmesidir ,Satışlara bakın nokia mı daha fazla satılıyo samsung mu ondan sonra konuşun,Nokia işletim sistemini yenilemediği sürece çöküşe devam edicek

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
Dandik dediğiniz Galaxy s2 yılın telefonu seçildi,bi de geçmiş hala dalga geçiyosunuz samsung şöyle böyle diye,Satışlara bakın nokia mı daha fazla satılıyo samsung mu ondan sonra konuşun,Nokia işletim sistemini yenilemediği sürece çöküşe devam edicek

:oke: aynen

R.A.M

R.A.M

Üye
.... verelim arkadaşlar :)

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Samsungun modeline ve görünüşüne aldanıp alınan bi telefon.Size ne desem boş boşverin.

turker10

turker10

Üye

burda bide bilgi verdiğini zannediyorsun güzel kardeşim sadece üretildiği fabrika çin de onların hepsi orjinal bilip bilmeden konuşma.... sebebide oradaki ucuz iş gücü....

klongs

klongs

Üye
burda bide bilgi verdiğini zannediyorsun güzel kardeşim sadece üretildiği fabrika çin de onların hepsi orjinal bilip bilmeden konuşma.... sebebide oradaki ucuz iş gücü....

apple de çinde ürettiriyor iphone ipad de dandik oluyor bu mantığa göre

Quaresma53

Quaresma53

Üye
nokia kasa kalitesi vs olarak hertürlü liderdir plastik kasalı dandik galaxy bana övmeyn samsungun hertarafı iyi olsa nolr

uribaju

uribaju

Üye
c7ye belle yükle ve dilediğini yap

MrExpert

MrExpert

Üye

Şakamı yapıyorsun ?

kaplanser

kaplanser

Üye
    Konu Sahibi
lütfen tavsiye bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt