Bana inat yaptigini biliyorum merak etme![]()
gereksizlere bak bi.

T.C.K v1 Final yapımı durdurulmuştur. Artık CFW yapmayacağız. Beta 3'ü kullanın veya diğer CFW'lere geçin.
ŞAKA GENÇLER![]()
Bu mesajla akşam akşam ne kadar hayır duası aldın Allah bilir![]()
Ama böyle düşünüyorlarsa Allah onlardan da razı olsun. Biz sizler sayesinde bu işi yürütüyoruz Ben tam tersi düşünüyordum: "Bu kadar beklettin bizi yazıkları olsun" gibisindenAma böyle düşünüyorlarsa Allah onlardan da razı olsun. Biz sizler sayesinde bu işi yürütüyoruz
![]()
) sorunsuz çalışıyor. 

Bu anlatımı hiç CFW atmamış bir üyeyi düşünerek hazırlamıştık. Faydalı olmuş gördüğüm kadarıyla, çok sevindik
Favori kartvizitler widgeti iki adet var, istersen ekleyebilirsin ikisinide, aynı ekranda 8 kartvizit olur. Ancak buraya rehberden kişi ekleyip çıkarmasını ben bile tam olarak çözebilmiş değilim![]()
Rambo_FTöncelikle sana ve ekibine bu çalışma için çok tşk ediyorum ve daha öncesinde omega serisini zevkle kullanan biri olarak bu fw yi görür görmez denedim... sanırım bi bug buldum belki daha önce belirtilmiştir ama yinede söylemek istedim. Dosya yöneticisinde C: içine girip hafıza bilgisini sorguladığımızda ekran gidip geliyor yada o menüde yukarı aşağı yaptığımızda aynı şekilde oluyor, bu bi kaç menüde daha karşıma çıktı ilgilenirsen sevinirim
Öncelikle elinize sağlık.
T.C.K v1 Beta 3 değerlendirmem 10 üzerinden 9
Eksiler:
Yazı karakteri olmamış ya orijnal yazı karakteri kalsın ya da sony sketch olsun
Menüdeki ikonlar çok karışık. orjinal 5800 ikonları daha iyi.
Ev ekranındaki menülerdeki ikonlarının etrafı beyaz renkle çerçevelenebilirse güzel olur
Artılar:
Saat,tarih ve Tercihler kısımlarını birbirinden ayrı olması
Favori kartvizitlerdeki logolar
Gereksiz uygulama ve özelliklerin kaldırılması güzel olmuş
Ev ekranında ki Siyah wallpaper ve menüde ki siyah wallpaper

Eger yazi tipini filan hafiza kartina atabiliyosan ve calistiriyosa herkes 8GB lik hafiza karti alsin rofstaki dosyalari ve modlari oraya yuklesin al sana 8GB lik alan![]()