Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bana inat yaptigini biliyorum merak etme :D :D gereksizlere bak bi.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Tamam etmiycem caktirma sende.:D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Acaba konu başlığını değiştirsem mi ki :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K Yapımı İptal, takım dağıldı vs. gibi şeyler :ehe

ua_mustafa_20

Üye
T.C.K v1 Final yapımı durdurulmuştur. Artık CFW yapmayacağız. Beta 3'ü kullanın veya diğer CFW'lere geçin.

ŞAKA GENÇLER :ehe

Bu mesajla akşam akşam ne kadar hayır duası aldın Allah bilir ;)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu mesajla akşam akşam ne kadar hayır duası aldın Allah bilir ;)

Ben tam tersi düşünüyordum: "Bu kadar beklettin bizi yazıkları olsun" gibisinden :ehe Ama böyle düşünüyorlarsa Allah onlardan da razı olsun. Biz sizler sayesinde bu işi yürütüyoruz ;)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Evet belki %99 a gelirler sıkıldım bırakıyorum olur :D

ua_mustafa_20

Üye
Ben tam tersi düşünüyordum: "Bu kadar beklettin bizi yazıkları olsun" gibisinden :ehe Ama böyle düşünüyorlarsa Allah onlardan da razı olsun. Biz sizler sayesinde bu işi yürütüyoruz ;)

Usta bizim millet sabırsız sende alışmışsındir artık sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer demişler boşuna değil sabırsızız :-)

• Beğen

AlpDmr

Üye
Helal olsun, ellerinize sağlık. İlk defa cfw yükledim (yönergeleri okuyunca zaten ben de yüklemiş olmadım, oraya tıkla buraya bas tataaa birde baktım benim telefon değişmiş :) ) sorunsuz çalışıyor.
Telefona (5800) resmen bir hava geldi...
Tek anlamadığım, bu Favori Kartvizitler widget'i tek satıra 4 tanemi kayıt alabiliyor? Çünki benim telefonun orjinal yazılımda (5800 v60) Ev ekranında telefonları gösterirken sürükleyince yana doğru kayarak daha fazlası (4den fazlası) gösteriliyordu, arkadaşımın orijinal N8 indede durum aynı (yani 4 den fazla konabiliyor).
Neyse dediğim gibi harika olmuş resmen, Tekrar ellerinize sağlık.

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu anlatımı hiç CFW atmamış bir üyeyi düşünerek hazırlamıştık. Faydalı olmuş gördüğüm kadarıyla, çok sevindik :)

Favori kartvizitler widgeti iki adet var, istersen ekleyebilirsin ikisinide, aynı ekranda 8 kartvizit olur. Ancak buraya rehberden kişi ekleyip çıkarmasını ben bile tam olarak çözebilmiş değilim :)

• Beğen
Tepkiler: AlpDmr
x-scarface

x-scarface

Üye
amacımız tck'sız emektar (58oo) kalmayacak :naughty:

• Beğen

guilty_2121

Üye
Rambo_FT
öncelikle sana ve ekibine bu çalışma için çok tşk ediyorum ve daha öncesinde omega serisini zevkle kullanan biri olarak bu fw yi görür görmez denedim... sanırım bi bug buldum belki daha önce belirtilmiştir ama yinede söylemek istedim. Dosya yöneticisinde C: içine girip hafıza bilgisini sorguladığımızda ekran gidip geliyor yada o menüde yukarı aşağı yaptığımızda aynı şekilde oluyor, bu bi kaç menüde daha karşıma çıktı ilgilenirsen sevinirim:)

AlpDmr

Üye
Bu anlatımı hiç CFW atmamış bir üyeyi düşünerek hazırlamıştık. Faydalı olmuş gördüğüm kadarıyla, çok sevindik :)

Favori kartvizitler widgeti iki adet var, istersen ekleyebilirsin ikisinide, aynı ekranda 8 kartvizit olur. Ancak buraya rehberden kişi ekleyip çıkarmasını ben bile tam olarak çözebilmiş değilim :)

Ekleme işi kolay, rehberde istenilen kayıt seçildikten sonra Seçenekler > Favorilere Ekle ve otomatikman ilgili widget'a gönderiliyor.
Ancak dediğim gibi daha önce tek satıra istediğin kadar ekleyebiliyordun fakat 4 tanesi görünüyordu, kaydırma hareketi ile diğerleri kayarak yandan geliyordu.
Neyse yinede harika olmuş.

---------- Eklendi @ 02:59:53 ---------- Yazıldı @ 02:57:57 ----------

Rambo_FT
öncelikle sana ve ekibine bu çalışma için çok tşk ediyorum ve daha öncesinde omega serisini zevkle kullanan biri olarak bu fw yi görür görmez denedim... sanırım bi bug buldum belki daha önce belirtilmiştir ama yinede söylemek istedim. Dosya yöneticisinde C: içine girip hafıza bilgisini sorguladığımızda ekran gidip geliyor yada o menüde yukarı aşağı yaptığımızda aynı şekilde oluyor, bu bi kaç menüde daha karşıma çıktı ilgilenirsen sevinirim:)

Bende bir sorun yok, gayet normal.

kemalulu3737

kemalulu3737

Üye
Öncelikle elinize sağlık.

T.C.K v1 Beta 3 değerlendirmem 10 üzerinden 9

Eksiler:

Yazı karakteri olmamış ya orijnal yazı karakteri kalsın ya da sony sketch olsun

Menüdeki ikonlar çok karışık. orjinal 5800 ikonları daha iyi. özellikle Hesap makinesi ikonu çok kötü

Ev ekranındaki menülerdeki ikonlarının etrafı beyaz renkle çerçevelenebilirse güzel olur

Artılar:

Saat,tarih ve Tercihler kısımlarını birbirinden ayrı olması

Favori kartvizitlerdeki logolar

Gereksiz uygulama ve özelliklerin kaldırılması güzel olmuş. Keşke dönüştür,drawing,mesaj okuyucu,sözlük, uygulamalarınıda kaldırsaydınız.

Ev ekranında ki Siyah wallpaper ve menüde ki siyah wallpaper

anılbaran

anılbaran

Üye
Öncelikle elinize sağlık.

T.C.K v1 Beta 3 değerlendirmem 10 üzerinden 9

Eksiler:

Yazı karakteri olmamış ya orijnal yazı karakteri kalsın ya da sony sketch olsun

Menüdeki ikonlar çok karışık. orjinal 5800 ikonları daha iyi.

Ev ekranındaki menülerdeki ikonlarının etrafı beyaz renkle çerçevelenebilirse güzel olur

Artılar:

Saat,tarih ve Tercihler kısımlarını birbirinden ayrı olması

Favori kartvizitlerdeki logolar

Gereksiz uygulama ve özelliklerin kaldırılması güzel olmuş

Ev ekranında ki Siyah wallpaper ve menüde ki siyah wallpaper

Tck v1 finalde 5 çeşit ikon ve 5 çeşit font mevcut.Onlar istegını karşılayacaktır :oke:

• Beğen
Tepkiler: kemalulu3737
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Eger yazi tipini filan hafiza kartina atabiliyosan ve calistiriyosa herkes 8GB lik hafiza karti alsin rofstaki dosyalari ve modlari oraya yuklesin al sana 8GB lik alan :D

ua_mustafa_20

Üye
Eger yazi tipini filan hafiza kartina atabiliyosan ve calistiriyosa herkes 8GB lik hafiza karti alsin rofstaki dosyalari ve modlari oraya yuklesin al sana 8GB lik alan :D

114 luk rofs a 8 gb yüklemek :D

muzocuk.

Üye
Çevrim içi paylaşım kaldırılmış mi arıyorum bulamadim rom patc da aynı bunlar yoksa yok mu

Üst Alt