Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
T.C.K v1 Final Konusu İçin Giriş Logosu Anketi
Uyarı: Bir çok kişi yanlış anlıyor. Buradaki resimlerin hiçbiri telefonların giriş resimleriyle alakalı değildir. Sadece yeni konumuzun giriş logosunu (konunun en başında yer alan büyür resim) temsil ediyor.
Bildiğiniz üzere yine farklı bir projeyi hayata geçirmek üzereyiz. T.C.K v1 Final konusunu açmadan önce sizden birkaç resim istedim ve Allah razı olsun, beni ve ekibimi kırmayarak logolar hazırladınız. Bende boş durmadım, elimden gelen çalışmayı yaptım. MaxiCep üyeleri seçim yaparken zorlanmazlar umarım
Seçeceğiniz logo, yeni T.C.K v1 Final konusunun en başında kullanılacaktır ve bundan sonraki tüm yeni T.C.K konuları için resmi logomuz olacaktır.
İşte seçim yapacağınız logolar:
Lütfen seçimi anketten yapınız. Fikrinizi cevap yazarak belirtebilirsiniz.
Rambo_FT'nin yaptığı birinci logo:
Rambo_FT'nin yaptığı ikinci logo:
strokee'nin yaptığı birinci logo:
strokee'nin yaptığı ikinci logo:
strokee'nin yaptığı üçüncü logo:
T.C.K v2 ve daha sonrası sürümleri için kullanacağımız, telefonların açılış resimleri aşağıdaki logolardan biri olacaktır:
Burada seçim yapmanız gerekmemektedir, sadece bilgilendirme amaçlı verdim.
sercan5835'in hazırladığı birinci logo:
sercan5835'in hazırladığı ikinci logo:
Bildiğiniz üzere yine farklı bir projeyi hayata geçirmek üzereyiz. T.C.K v1 Final konusunu açmadan önce sizden birkaç resim istedim ve Allah razı olsun, beni ve ekibimi kırmayarak logolar hazırladınız. Bende boş durmadım, elimden gelen çalışmayı yaptım. MaxiCep üyeleri seçim yaparken zorlanmazlar umarım

Seçeceğiniz logo, yeni T.C.K v1 Final konusunun en başında kullanılacaktır ve bundan sonraki tüm yeni T.C.K konuları için resmi logomuz olacaktır.
İşte seçim yapacağınız logolar:
Lütfen seçimi anketten yapınız. Fikrinizi cevap yazarak belirtebilirsiniz.
Rambo_FT'nin yaptığı birinci logo:
Rambo_FT'nin yaptığı ikinci logo:
strokee'nin yaptığı birinci logo:
strokee'nin yaptığı ikinci logo:
strokee'nin yaptığı üçüncü logo:
################
T.C.K v2 ve daha sonrası sürümleri için kullanacağımız, telefonların açılış resimleri aşağıdaki logolardan biri olacaktır:
Burada seçim yapmanız gerekmemektedir, sadece bilgilendirme amaçlı verdim.
sercan5835'in hazırladığı birinci logo:
sercan5835'in hazırladığı ikinci logo:

Çok süpersin kardeşim