C6-01 ahize sesini yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

pluton4

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 ahize sesini yükseltme
merhaba arkadaslar c6-01 kullanıyorum ve ahizeden gelen sesi kısık buluyorum bunu artırmak için herhangi bir yol varmı acaba
şimdiden teşekkürler

ANIL

ANIL

Admin
sistem modifikasyon bölümüne bak bulabilirsin belki..

catdog136

catdog136

Üye
Biriyle konuşurken ses düğmeleriyle sesi yükseltmeyi deneyin :)

catdog136

catdog136

Üye
Telefonun yanındaki ses düğmelerine, ekranda değil telefonun üstündeki c7de telefonun sağında mesela, birisiyle konuşurken basarak sesi yükseltebilirsiniz

yaren_dede

yaren_dede

Üye
gercekten cok acıklayıcı oldu
o yeterli olsa böyle bi konu acmazdım :S

yaptığın işlemleride yazsaydın daha iyi olurdu kimse senin telefonuna ne yaptığını tahmin etmek zorunda değil

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
TheMadness

TheMadness

Üye
teli ters çevir hoparlörü aç sesini kıs yeterli dereceye tersten konuş :kop:

cyber

cyber

Üye
Aynştan mode on :zuhaha:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Komik değil ki!

SilentOne

SilentOne

Üye
senin ahize horparloru bozulmuş olmasn sakın

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ses normal iken mi yeterli gelmiyor yoksa gerçekten mi çok kısık? Sadece sana kısık geliyor ise "şaka yapmıyorum" kulaklarını kontrol ettir derim. İnsan hiç farketmiyor kulaklarının tıkalı olduğunu, taa ki yıkatana kadar...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ses normal iken mi yeterli gelmiyor yoksa gerçekten mi çok kısık? Sadece sana kısık geliyor ise "şaka yapmıyorum" kulaklarını kontrol ettir derim. İnsan hiç farketmiyor kulaklarının tıkalı olduğunu, taa ki yıkatana kadar...
Ben bazen kendimden şüpheleniyorum Özcan, yıkatsam iyi olur ama tırsıyorum.

TheMadness

TheMadness

Üye
kulağınızın içini çektirin derim, süpürge gibi bir alet var kulakta oluşan sıvıyı çekiyorlar.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
14-15 yaşlarında bir dönem normal duyduğumu sandığım dönemde başımdaki uğultudan dolayı doktora gittiğimde kulaklarımı yıkatmam gerektiğini söylemişti. Bir süre sonra kulağımı yıkattığımda farkettimki hiçbirşey duymuyormuşum aslında, sırf uğultuymuş duyduklarım. O derece tıkalıymış kulaklarım. O yüzden arkadaşa böyle bir tavsiyede bulundum.
Not: kulaklarınızı yıkattıktan sonra bir müddet kulak üzeri kulaklık kullanmanızı ve tv-radyo tarzı cihazların yakınında fazla bulunmamanızı şiddetle tavsiye ederim ;)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
sağlık forumu oluverdi konu birden zamanında bende az yıkatmadım kulağımda fırtana çıkıyordu doktor çubuğu çalıştırdıgında

Takipçi Satın Al

Üst Alt