C6-01 ahize sesini yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

catdog136

catdog136

Üye
:ehe konu nerden nereye gelmiş

SilentOne

SilentOne

Üye
hiç sorma ya

KO9

KO9

Üye
Gereksiz yorumlarda forumun symbian bölümünün üstüne yok ark'ın istediği şey belli paramserv dosyalarından gerekli olanın bilen birisi tarafından editlenmesi aynı kulaklık ve hoparlör sesindeki gibi işgüzarlığa gerek yok bence

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Gereksiz yorumlarda forumun symbian bölümünün üstüne yok ark'ın istediği şey belli paramserv dosyalarından gerekli olanın bilen birisi tarafından editlenmesi aynı kulaklık ve hoparlör sesindeki gibi işgüzarlığa gerek yok bence

Arkadaşım iyi güzel diyorsun da arkadaş konuyu açmış lakin ortada net bir konu yok. Sadece C6-01 in mi sesi az geliyor arkadaşa yoksa diğer cihazların da mı bilmiyoruz. Belki konuyu açan arkadaş şiddetli uğultudan da şikayet ediyor olabilir? Bu durumda bir sağlık sorunu konusunda arkadaşa erken teşhis için yardımcı olmuş olabiliriz.
Madem konu ile ilgili biraz fikrin var neden yazılanlara laf söylemek yerine "paramserv" dosyaları ile ilgili tam fikrini paylaşıp hatta elinden geliyorsa editlenmiş dosyaları buraya yükleyerek arkadaşa yardımcı olmadın da boş bir yorum attın?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Arkadaşım iyi güzel diyorsun da arkadaş konuyu açmış lakin ortada net bir konu yok. Sadece C6-01 in mi sesi az geliyor arkadaşa yoksa diğer cihazların da mı bilmiyoruz. Belki konuyu açan arkadaş şiddetli uğultudan da şikayet ediyor olabilir? Bu durumda bir sağlık sorunu konusunda arkadaşa erken teşhis için yardımcı olmuş olabiliriz.
Madem konu ile ilgili biraz fikrin var neden yazılanlara laf söylemek yerine "paramserv" dosyaları ile ilgili tam fikrini paylaşıp hatta elinden geliyorsa editlenmiş dosyaları buraya yükleyerek arkadaşa yardımcı olmadın da boş bir yorum attın?
İşte sağlam bir yorum.:alkis

pluton4

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadasim benm telin sesi az geliyor diger cihazlarda sorun yok
aslnda konuyu acmaktako amacmda buydu yani bu isten anlayan bi arkdasn gerekli olan dosyayi duzenlemesi veya duzenlenmisi varsa (ben goremedim forumda) yardmci olunmasi

man20

man20

Üye

türkçe paragraflarını okurken bile bu kadar hızlı ve takılmadan okumamıştım :D yağ gibi okudum resmen. artık bu lafından sora o arkadaşın cevap verebilceğini de hiç sanmıyorum.

KxTR79

KxTR79

Üye
aynen hopörlörden konuş :)

Üst Alt