Bence piyasadaki en iyi telefon markaları Nokia,Htc,ve bilekberidir.

Sponsorlu Bağlantılar

osmcgrgenc

Üye
Nokiaya kalitesiz diyenler neye göre kalitesiz diyo??? Nokia 3110 ile samsung c3053 telefonunu kıyaslarsak nokia daha kalitelidir. Ama siz gidipte direk galaxy2 ile nokia 3110u kıyaslarsanız tabiki galaxys2 daha iyi:) siz gidipte iphone4s gibi iphonenun gözde telefonunu samsungun s2 sini htc xe yi yani markaların en iyilerini ki fiyatlar mağlum 2000TL felan:) nokiayı böyle düşük sanıyosanız size acırım:) lumia serisi bence gayet sağlam gelecek!. Fiyat olarakta yarışta olur hem:) eski nokia kullanıcıları n95 n96 çıktığında çok memnundu havalarından geçilmezdi niye? En pahalısı bunlardı :) şimdi pahalı olan en kaliteli oluyor ama malzeme olarak nokianın 600TL telefonuyla aynı sağlamlıkta kalıyo:) symbian yüzünden nokia bitirilemez!

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Apple
NOKIA
Samsung
HTC

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

ben kasada kullanılan malzeme ve boardda kullanılan malzemelerden bahsetmiştim mesela rom atarken elektrikler kesilirse pcde ups yoksa geçmiş olsun romun degişmesi şart tabi bulabilirsen

---------- Eklendi @ 11:27:03 ---------- Yazıldı @ 11:25:46 ----------

fakat one serisinde kasayı saglam yapmışlar galiba hakkını yemeyelim

tamam iste abi htc nin mallzeme kalitesi gayet iyi yani.

klongs

klongs

Üye
htc de bir garip seramik kasa teknolojisi yapıyor bu çok iyi diyor amiral gemisine koymuyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
htc de bir garip seramik kasa teknolojisi yapıyor bu çok iyi diyor amiral gemisine koymuyor
seramik kasa dedikleri olayın seramikle alakası yok n8 aluminyum kasasının aynısı aluminyuma 10000 volt vererek elektrolizleme yöntemiyle sertleştiriliyor uzay teknolojisi demişler ama o uzay teknolojisini türkiyede kullanan onlarca firma sayabilirim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Apple güzel cihazlar yapıyor,ha belki bana hitap etmiyor ama doğruyu söylemek gerek..bu arada yine benim favori markam herzaman Nokia dır.hele şu lumia lar yokmu:)

forever1907+

Üye
bu adam hiç dışarı çıkyor galba parayı bulan herkes iphone alıyor elması olsun yeter havası için yurdum insanı

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87
Türe

Türe

Üye
Türkiye'de nokia kardeşim burası nokia'nın kalesi durumunda.

Ama sağolsun hiçbir zaman bu kaleyi koruma ve kullanma ihtiyacı hissetmemişlerdir kendileri.

---------- Eklendi @ 19:18:25 ---------- Yazıldı @ 19:17:59 ----------

Bana göre ; Apple , Samsung ve Htc.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence gerçekten kaliteli telefon yapan iki tane firma var apple ve nokia bunlardan sonra gelicek tek firma da sony dir çünkü kendi teknolojisini üretiyor

klongs

klongs

Üye
bence samsung telefonunu kendi teknolojisiyle ureten tek firma apple o kadar dava acmasina ragmen teknolojisini samsunga urettiriyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bence gerçekten kaliteli telefon yapan iki tane firma var apple ve nokia bunlardan sonra gelicek tek firma da sony dir çünkü kendi teknolojisini üretiyor

aynen sony çok yol aldı bencede kamera konusunda nokıadan önde diyebilirim

Fabregas19

Fabregas19

Üye
Adam doğru yazmış beyler dağılın :D Türkçe'de herşey okunduğu gibi yazılır diyerek destek vermek isterdim ki :D Nokia ve HTC yazması bütün düşüncelerimi alt üst etti :p

Nokia ülkemizde çok tutulan bir telefon benden genellikle nokia kullanıyorum ama bi yerden sonra sıkıyor hep aynı tarz telefonlar üretiyor belirli bir kalıbı var sadece buna küçük eklemeler yapıyor ama malzeme kalitesi ve garantisi olsun teknik servisi olsun kesinlikle 1 numara.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia ya belirli bir kalıbı kullanıyor hep aynı telefonları üretiyor bir yerden sonra sıkıyor demek biraz haksızlık olur nokia kadar geniş ve çeşitli ürün yelpazesine sahip başka bir firma yok

Türe

Türe

Üye
Sen öyle diyorsan öyle olsun Süleyman... :)

Yalan mı :) Nedense Samsung da Nokia da aynı şeyi yapıyor . Onlar için Türkiye hep son sıralarda yer alıyor. Yaptıkları icraatlar bunu gösteriyor . Sinir bozucu :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Yalan mı :) Nedense Samsung da Nokia da aynı şeyi yapıyor . Onlar için Türkiye hep son sıralarda yer alıyor. Yaptıkları icraatlar bunu gösteriyor . Sinir bozucu :hmmm
Bu konuda senden daha bilgili değilim Süleyman. :)

sezai1821

sezai1821

Üye
en iyi cep telefonu tek kelimeyle SONY

Üst Alt