Bence piyasadaki en iyi telefon markaları Nokia,Htc,ve bilekberidir.

Sponsorlu Bağlantılar

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Bilekberi yazan ellerine gurban yaa :kop:

acuxx

acuxx

Üye
ben benim ihtiyaçlarımı karşılayan dolayısıyla bana hitap eden telefona kaliteli derim :)

codblackops2

codblackops2

Üye
samsungun amiral gemilerini beğeniyorum..bkz:s3,note 2..

Nokiaya karşıda nedenini bilmediğim bir sempati var fakat önceleri lumia 920mi s3 mü deseler lumia derdim fakat 2gün boyunca s3 kullandım( bus parking oyununa aşık oldum :naughty:)kullanınca anladım s3 gayet güzel telefon,çakıl mavisi rengi zaten harika ,tasarımını beğeniyorum,ah bir de ram sorunu olmasa :ah

Neyse birde lumiayı yakından tanıyayım öyle son kararımı veririm nisan mayıs haziran civarında s3 almayı düşünmeye başladım :hmmm

Özet:Nokia ,Samsung :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Mufche

Mufche

Üye
Nokia connecting people :oke:

PriZm

PriZm

Üye
Bilekberi :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
bilekberi? ehee eheee diyaram gevşedi gülemedim :s

___kaptan___

___kaptan___

Üye
şu aşkına bi kavuşamadın gitti :)

- - - Eklendi - - -

Pc de olmadı. Mobil de oldu yav

hehe :D valla paşam benim o aşkıma kavuşmam için 18-19 ay beklemem lazım yav askerlik olmayaydı bi :D ama videoyu izledim de ne özellikleri varmış yaa mest oldum meeeessstt :( <3 NOTE 2 <3

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
hehe :D valla paşam benim o aşkıma kavuşmam için 18-19 ay beklemem lazım yav askerlik olmayaydı bi :D ama videoyu izledim de ne özellikleri varmış yaa mest oldum meeeessstt :( <3 NOTE 2 <3

sen önce sağ-salim git gel de. Note 2 eksik kalsın. Önce sağlık,can

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu tartışmalar bitmez, zaten bitmemeside lazım. çünkü herkesin güzellik anlayışı farklı dimi,örneğin biri sarışın bayandan hoşlanır ötekisi kumraldan yada esmerden.en iyi telefon senin işini ve ihtiyaçlarını karşılayan vede senin olan telefondur:)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
En iyi telefon en uygun fiyat olup en iyi işi yapan telefondur...

Kerim.

Kerim.

Üye
Samsung yok blackberry var.olmamis

avcitalip

avcitalip

Üye
konuyu açan arkadaşın neden banlandığını konuyu ilk gördüğümde anlamıştım :ehe

ne kadar gereksiz konu açmayı seviyorsunuz yahu :)

Üst Alt