YkPkY Belle E6_RM-609_FW-111.130.625_Son Nokta (GÜNCELLEME-07.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
hazırladım fakat uzun zamandır internetim açılmadığı için birşey upload edemedim.kendi kullandığım yazılım öyle çünkü.
Ben teşekkür ederim.

Hocam, bu CFW işine bir el atasım var. en doğru şekilde nasıl öğrenebilirim. Ayrıntılı olarak orjinal FW yi nasıl editlemeliyim. Bununla ilgili olarak ayrıntılı kaynağı nereden ve nasıl bulabilirim. Yönlendirebilir ve yardımcı olabilirsen sevinirim.

Forum içinde gerekli yerlere ulaştım sanırım. Şu an deniyorum bakalım ne olacak. Tek derdim ROFS, CORE, UDA gibi uzantılı olan paketlerin neleri içerdiği ve ne şekilde düzenlenmesi gerektiği. NokiaCooker 2.9 indirdim pluginlerinide kurdum başladım bu işe bakalım. İnternetin gelsede rehberliğini ve bilgini paylaşabilsen hocam.:oke:

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
olacağımda bende çok kızgınım şu smile adslye

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
uzun bir internetsizlik hatta smilezede olarak mobillle biraz idare ettim ama 8mb/bit gibisi yokmuş.
extra tuş uygulaması tarafımdan türkçeleştirildi ve olabildiğince E6 için düzenlendi

• Beğen
Tepkiler: Cane®

brsclkr

Üye
merhaba abi videoyu izledim elinize sağlık çok güzel görünüyor sistem, sizden bi ricam olucak bnm yazılım, şarj ya da stabilite gibi bi sorunum yok bu yüzden flash atmayı gereksiz görüyorum açıkçası bu yüzden widget ve programları ayrı paylaşmanız mümkün mü? bir de internetten E6 uyumlu olduğu yazan birçok widget indirdim .sis dosyalarını kuruyorum telefonu yeniden baslatıyorum ancak hiçbiri gözükmüyor. Widgetları çalıştırmak için sis dosyalarını yüklemek dısında ne yapmam gerekiyor?
Kolay gelsin

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
çünkü kurduğun vidgetler uyumsuz.her vidget çalışmıyor,uyarlayabildiklerimi uyarladım yazılıma attım.
ayrıyetten paylaşırım

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
uzun bir internetsizlik hatta smilezede olarak mobillle biraz idare ettim ama 8mb/bit gibisi yokmuş.
extra tuş uygulaması tarafımdan türkçeleştirildi ve olabildiğince E6 için düzenlendi

Hocam, bu CFW işi ciddi emek ve uğraşı istiyor. Benim daha onlarca fırın ekmek yemem lazım istediğim gibi bir CFW yapabilmek için. Bahsettiğin sade orjinal belle CFW yi paylaşbilmen mümkün müdür?

Cane®

Cane®

Üye

hocam eline emegine saglık gercekten

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Hocam, bu CFW işi ciddi emek ve uğraşı istiyor. Benim daha onlarca fırın ekmek yemem lazım istediğim gibi bir CFW yapabilmek için. Bahsettiğin sade orjinal belle CFW yi paylaşbilmen mümkün müdür?

konu güncellendi

---------- Eklendi @ 22:25:01 ---------- Yazıldı @ 22:23:39 ----------

hocam eline emegine saglık gercekten

işine yararmı bilmem.bu kadar oluyor

• Beğen
Tepkiler: Cane®
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşla

Otuz

Üye
sağol abi ellerine sağlık yenisinde ne gibi değişiklikler oldu onuda anlatırsan sevinirim

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
sağol abi ellerine sağlık yenisinde ne gibi değişiklikler oldu onuda anlatırsan sevinirim

konuda belirttiğim gibi,yan ve orjinal uygulama yok.
Açık ve toplu menü.toplu menüde yeni ikonlu klasörler ekleyip orjinal temayla hazırladığım hali.ön bellek 3mb daha arttırıldı

Dostnametr

Üye
SS'lerdeki font'un adı nedir acaba ?

Birde c6-01 de kullanılabilir mi ?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
SS'lerdeki font'un adı nedir acaba ?

Birde c6-01 de kullanılabilir mi ?

kullanılır, "bauhaus" tek tek orjinalleriyle aynı isimle yer değiştireceksin

theseusx

theseusx

Üye
Hocam Nokia betal labs te E6 hava durumu widget ı için yapılan şikayetlerde bugün senin adın geçti öyle paylaşım dedim haberin olsun. Adam resmen diyor ki ""bu adam bunu yapabiliyor(E6 da hava durumu yani) ama siz yapamıyor musunuz ?"" :)[/URL][/IMG]

Bu da linki :

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Nokia betal labs te E6 hava durumu widget ı için yapılan şikayetlerde bugün senin adın geçti öyle paylaşım dedim haberin olsun. Adam resmen diyor ki ""bu adam bunu yapabiliyor(E6 da hava durumu yani) ama siz yapamıyor musunuz ?"" :)[/URL][/IMG]

Bu da linki :

:)
çok güldüm,
haberdar ettiğin için teşekkür ederim dostum.
sen demesen haberim olmayacak,bayağıdır orayı takip etmiyordum.
iyi oldu,belki nokia beni işe alır :D

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

:)
çok güldüm,
haberdar ettiğin için teşekkür ederim dostum.
sen demesen haberim olmayacak,bayağıdır orayı takip etmiyordum.
iyi oldu,belki nokia beni işe alır :D

Ellerindeki o kadar adamla bir işi beceremiyorlar. Gönüllü olarak bu işi yapan senin gibi onlarca insan var. Ve sonuç ortada. Seni işe almalılar. Home Office çalış ustam, pazarlığı sağlam yap.:d:

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

:kop::kop:
Allahda seni güldürsün.
2000euro yeterlimidir sence

Başlangıç için yeterli. Yıllık maaş artışına ek olarak, araba, sigorta maaş üzerinden, yıllık yakacak yardımı, personel maaşı için anlaştıkları bankadan yıllık bonuslar vb. özlük haklarınında pazarlığını yap ustam.:disko:

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
vallaha süper.böyle bi işe kim hayır der.göndersinler teklif o zaman pazarlığı yaparım.hayatımda asgari ücret üzerinde maaşı bir kere gördüm sonrasında daha da göremedim
senide asistanım olarak yanıma aldırırım
:kop::kop:

Üst Alt