dur ben bu kelimeyi kullanayım birilerine:ehe iltifat eder gibi söyle üstad çakmasınlar
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: dur ben bu kelimeyi kullanayım birilerine Genişletmek için tıkla ... iltifat eder gibi söyle üstad çakmasınlar
OttomaN TigeR' Alıntı: dur ben bu kelimeyi kullanayım birilerine Genişletmek için tıkla ... iltifat eder gibi söyle üstad çakmasınlar
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: iltifat eder gibi söyle üstad çakmasınlar Genişletmek için tıkla ... Öyle yapayım demi!
Emrgncy112' Alıntı: iltifat eder gibi söyle üstad çakmasınlar Genişletmek için tıkla ... Öyle yapayım demi!
papakudioflu Admin OttomaN TigeR' Alıntı: Öyle yapayım demi! Genişletmek için tıkla ... bilen birisine denk gelme
Emrgncy Üye papakudioflu' Alıntı: bilen birisine denk gelme Genişletmek için tıkla ... Birde bilen birine söylerse yandı Eğer bilen birine denk gelirsen ben iyi bişey sanıyodum de Üstad
papakudioflu' Alıntı: bilen birisine denk gelme Genişletmek için tıkla ... Birde bilen birine söylerse yandı Eğer bilen birine denk gelirsen ben iyi bişey sanıyodum de Üstad
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: bilen birisine denk gelme Genişletmek için tıkla ... Abiiiiii ---------- Eklendi @ 10:27:56 ---------- Yazıldı @ 10:27:02 ---------- Emrgncy112' Alıntı: Birde bilen birine söylerse yandı Eğer bilen birine denk gelirsen ben iyi bişey sanıyodum de Üstad Genişletmek için tıkla ... Refikim süpersin aynen böyle yaparım, mala bağlarım kendimi
papakudioflu' Alıntı: bilen birisine denk gelme Genişletmek için tıkla ... Abiiiiii ---------- Eklendi @ 10:27:56 ---------- Yazıldı @ 10:27:02 ---------- Emrgncy112' Alıntı: Birde bilen birine söylerse yandı Eğer bilen birine denk gelirsen ben iyi bişey sanıyodum de Üstad Genişletmek için tıkla ... Refikim süpersin aynen böyle yaparım, mala bağlarım kendimi