Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
(yardim) wave 2'nin 2. El piyasasi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sniper_99
Üye
Konu Sahibi
(yardim) wave 2'nin 2. El piyasasi
arkadaşlar wve 2 telefonumu en fazla kaça satabilirim bir buçuk yillik temiz bi telefon onu satip evo 3d almayi düşünüyorum görüşlerinizle yardimci olur musunuz?
Skaptan
Emekli Yönetici
200-250 tll olarak telefoncu alir 350- 400 gibide elden satabilirsin
anselmo
Üye
ben telefoncuya 420 ye verdim ama takasta + kutulu faturalı verdim herşeyi duruyodu daha
malesef öyle telefon piasasında değerini en az kaybeden marka apple
fullwar
Üye
Arkadaşın Wave II'sini geçen gün sattık. Garantili, kutulu, çiziği bile yoktu ve 450TL'ye verdik. 30'a yakın yer gezdik en iyi fiyat buydu. Gerçekten çok yüksek bir fiyata verdik. Şanslıydık.
sniper_99
Üye
Konu Sahibi
Hangi şehirde sattınız ki böyle acaba bi de bu telin kulaklığı satılmıyor hiçbiryerde nerde bulabilirim acaba
Arkadaşın Wave II'sini geçen gün sattık. Garantili, kutulu, çiziği bile yoktu ve 450TL'ye verdik. 30'a yakın yer gezdik en iyi fiyat buydu. Gerçekten çok yüksek bir fiyata verdik. Şanslıydık.
İstanbul. Telefonun orjinal kulaklığına aslında pek ihtiyacınız yok. 3.5mm giriş olduğu için istediğiniz 3.5mm girişli kulaklığı takabilirsiniz. Benim kulaklığım Philips mesela. 60TL'ye almıştım.
sniper_99
Üye
Konu Sahibi
25 tl çok şaşirtici bana nasil alinacağini pm olarak atar misiniz benim arkadaşim da kaybetti ve 40 liraya bi kulaklik aldi wave 2 nin kulaklik tadini vermiyor ben de philips düşündüm ama eğeer bulursam wave 2 alicam ama bulamiyorum güvenli ve sifir ariyorum
Skaptan
Emekli Yönetici
pm atmama gerek yok samsung disbiritor kaynakli yetkili serviste fiyat bu internette de malum hepimizin bildigi alisveris sitelerinden siparis verebilirsin
guro123456
Üye
Izmirde satan varsa 350 tl alabilirim
jdmsaint
Üye
geçenlerde telefoncuya sordum 2.elini 650 tl dedi. Küfür etmemek için kendimi zor tuttm
Skaptan
Emekli Yönetici
ben eger yanlış anlamadıysam sizler kulaklıktan bahsediyorsunuz değilmi ??