o zaman imzamdaki dev arsive bi bakmani oneririmBenim sorunum yok sadece güzel oyunlar güzel programlar istiyorum![]()

var tabi olmazmiteşekkürler
hazır bulmuşken söylim tibiame hakkında bilgin var mı?

hangi oyunda aliyorsunOut of Memory hatasına çaresi olan var mı?![]()

var tabi olmazmi
hangi oyunda aliyorsun![]()
hangı telefon markası ?tibiameyi indirdim telefonuma ondan sonra giriş yaptım üyelik gibi bişeyler istiyo anlamadım ıngilizce yazıyo.s
hocam o zaman alp'ten ındırmeye devam et sen
şimdiye kadar link.tl ya da her neyse para kazanmak için yönlendirmiş olduğun sitelerden bir tane bile oyun indiremedim.yine de saol.
hangı telefon markası ?
hocam o zaman alp'ten ındırmeye devam et sen
1mb yuksek java oyunları genellıkle boyle sorunlar verebılırhttp://www.maxicep.com/symbian-s60v3-oyunlari/angry-birds-space-hd-240x320-320x240-626198.html
---------- Eklendi @ 20:24:06 ---------- Yazıldı @ 20:23:42 ----------
bu oyunda.out of memory hatası alıyorum.
nokia 5130 fakat telle alakası yok sadece dil ıngilizce ondan anlamıyorum ilk girişte üyelik gibi bişey istiyo o nedir
kardesım youtubeyle ılgılı bı sorundur bu konuda pek bılgım yok ama programdan ızlıyebılıyorsan neden gelıp sorunu coz dıyosun anlamadım kısacası ben ?Nokia C3-00dan Youtubeden video izlenmiyor.Program önerme programdan izleniyor. Yazdım sorunu bul bakalım çaresini...
1mb yuksek java oyunları genellıkle boyle sorunlar verebılır
oyuna sıtesınden veya telefondan uye olman gerekıyor sonrada telefondan o uyelıkle oyuna gırmen gerekıyor tabıkı bu oyun onlıne

ınternet paketın veya ınternet cekebılecegın bır yer varmı ?olmuyo ya lanet olsun![]()
kardesım ıstersen ben sana bır uyelık alayım sende gır oyna ? ama guvenmem dıyorsan sen bılırsınInternet hakkım var sınırsız...new game falan yazıyo passoword yazıyo hepsini dolduruyorum ama olmuyo.s