LeoN-0101
Üye
yardımcı olabildiysem ne mutlu.Onboarda takınca oluyor.Demek ki ekran kartı bozuk.Teşekkürler...
merhaba arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.sorun benim problemime benziyor gibi 512mb ATI.radeon x1650 EKRAN kartı var.bilgisayarı açıyorum.1-2 veya yarım saat sonra ekran gidiyor ama sistem çalışıyor.kasayı açtım fanların hepsini temizledim.kontrol ettim.yine aynı.ekran kartının arızalı oldugunu nasıl anlarım veya arıza neden olabilir.
reset yapınca görüntü geliyor
merhaba arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.sorun benim problemime benziyor gibi 512mb ATI.radeon x1650 EKRAN kartı var.bilgisayarı açıyorum.1-2 veya yarım saat sonra ekran gidiyor ama sistem çalışıyor.kasayı açtım fanların hepsini temizledim.kontrol ettim.yine aynı.ekran kartının arızalı oldugunu nasıl anlarım veya arıza neden olabilir.
biraz acemiyim 'onboard ekran kartına takın ' demişsin tarif edersen sevinirim. nasıl olacagını şimdiden teşekkürler...................
---------- Eklendi @ 16:17:54 ---------- Yazıldı @ 15:12:11 ----------
ayrıyetten onboard ekran kartı oldugunu nası anlarız. ATI redeon 512 mb ekran kartım var