Htc one x almak isteyenler şu an itibariyle sanal alışveriş sitesinde satışa sunulmuş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
Htc one x almak isteyenler şu an itibariyle sanal alışveriş sitesinde satışa sunulmuş
az önce siteleri dolaşırken farkettim sanal pazar da 1850 tlye uluslararası garantili olarak satışa sunulmuş almak isteyenler ne zaman Türkiye ye gelecek diye beklemesinler

klongs

klongs

Üye
1850 ye iyi valla xperia s ilk çıktığında 2000 tlydi sanalpazarda

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
1850 ye iyi valla xperia s ilk çıktığında 2000 tlydi sanalpazarda

ilk çıktığında 2300 lerde fiyat yazan yarım akıllılar bile vardı şimdi ise bir yıl garantili pasaport kayıtlı olarak 1450 tl civarında satılıyor kısa bir süre içinde neredeyse 900 tl fiyatı aşşağı çektiler ama bu telefon için olacağını sanmıyorum bence normal fiyatlarda yayınladılar düşsede anca 100 tl kadar düşer

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
resmi satış rakamı bundan yukarıda olur muhtemelen 1950gibi taiwandaki satış rakamını vergili hesapladıgımızda öyle çıkıyordu belkide bu cihaz avrupa lokasyonu bile olmayabilir

klongs

klongs

Üye
avrupaya 5 nisanda tayvana 3 nisanda bu ya tayvandan geliyordur yada ön sipariştir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ürün Durumu : Sıfır Ürün
Garanti Durumu : Var
Marka : Sony

ürün özelliklerine bakın

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
avrupaya 5 nisanda tayvana 3 nisanda bu ya tayvandan geliyordur yada ön sipariştir
sitedeki satıcıların stoklarında var olarak görülüyor sipariş alınır yazmamışlar ki anlamadım bende

---------- Eklendi @ 16:12:28 ---------- Yazıldı @ 16:10:54 ----------

Ürün Durumu : Sıfır Ürün
Garanti Durumu : Var
Marka : Sony

ürün özelliklerine bakın

yanlış yazmışlar bir üstteki ilana bakarsanız
garanti durumu var
htc yazıyor

---------- Eklendi @ 16:14:04 ---------- Yazıldı @ 16:12:28 ----------

ha gayret 1835 e düşürmüşler :)

klongs

klongs

Üye
sitedeki satıcıların stoklarında var olarak görülüyor sipariş alınır yazmamışlar ki anlamadım bende

---------- Eklendi @ 16:12:28 ---------- Yazıldı @ 16:10:54 ----------

yanlış yazmışlar bir üstteki ilana bakarsanız
garanti durumu var
htc yazıyor

---------- Eklendi @ 16:14:04 ---------- Yazıldı @ 16:12:28 ----------

ha gayret 1835 e düşürmüşler :)

yokmu düşüren

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
telefon pazarıda acayip oldu ha eskisi gibi öyle günlerce ne zaman bende alabilirim türkiyeye gelir mi durumlarıda bitti paran varsa ürün çıkar çıkmaz 3-5 gün içinde elinde bide böyle anlık fiyat düşürmezler mi balık pazarı gibi kasayı döken fiyatı aşşağı çekiyor :aha:

klongs

klongs

Üye
telefon pazarıda acayip oldu ha eskisi gibi öyle günlerce ne zaman bende alabilirim türkiyeye gelir mi durumlarıda bitti paran varsa ürün çıkar çıkmaz 3-5 gün içinde elinde bide böyle anlık fiyat düşürmezler mi balık pazarı gibi kasayı döken fiyatı aşşağı çekiyor :aha:

şu sensation xe nin de fiyatı düşse mp3 player olarak alacam şu an 1200 4 aya 700 e falan düşse süper olur :D

klongs

klongs

Üye
biri 1550 tlye satıyor ama profili sıfır

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
bu ne arkadaş aynı satıcı xperia s ide garantili ve kayıtlı olarak 1300 tl demiş az daha gaza gelse adam 1000 tlnin altına inecek bu kadar parası olanlara bu telleri önercez nerdeyse .D

klongs

klongs

Üye
galaxy s2 kac ay oldu cikali 1200

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar bu telefonlar stokta yok bu adam ya ön talep topluyor ya da diyemiyecegim bişey yapıyor

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
walla bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...