Oyunlardan Aldığımız Fps

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Oyunlardan Aldığımız Fps
Arkadaşlar sistemimizi yazıp, bilgisayarlarımızdaki oyunlardan ne kadar fps aldığımızı burda belirtelim diye açtım konuyu. Maksat bilgisayar alacaklara ipucu olsun. :)
-Kullanıcılar için bilgi ; 15 fps ile 300 fps arası oyunun takılmadan seri oynanabilmesi için idealdir.-
Bende birtek GTA IV var şuan birtek onu yazacağım.

Sistemim;
8 Gb ram 1333Mhz ram
2 Gb ati radeon Hd 6610 M 128 bit 1300 mhz ekran kartı (3 gb intel hd grafik kartı)
İntel core i5 2450m 3.1 ghz işlemci.

Gta IV fps ; (Çözünürlük dahil, bütün görüntü ayarları en sonda) 16-20 fps

FPS nasıl bakılır bilmiyorsanız, internetten Fraps adlı programın sürümünü indirin. Oyuna girince otomatik olara kzaten sol üst köşede fps yazar.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
güzei konu bilgisayarım düzelirse yazarım :oke:

futbol123

futbol123

Üye
şurdaki bilgi yanlış olmuş ''10
fps ile 300 fps arası
oyunun
takılmadan seri oynanabilmesi için idealdir.'' 10fps ile dona dona oynarsın :D
en az 30fps olması gerekiyor donmadan sorunsuz oynanması için.Gta 4 ü birtürlü oynuyamadım sorunlu bir oyun patc vs.. yükledim 2dk oynadıktan sonra kasmaya başladı.Birsürü oyun var cod 3 modernware.. 30-41fps aldım.1366X768 HİGHT ta dumanlı yerlede 30fps ye düştü sonra 40fps civarlarındaydı nfs hot pursuitte bazen 30-35fps ye düşüyor sonra 50fps civarında.Crysis 2 yi yükledim şimdi hight ta 25fps veriyor bunun orta düzeyi internette bir programı varmış onu yüklüycem güzel oynanmıyor.Mafia 2 de 30-40fps aldım hightta.Race grid 30-50fps arasında çoğunlukla 45fps civarı crysis 1280x720 ortada 30fps aldım çok ağır bir oyun..hightta 20fps aldı oynanmıyor yani 16fps ye kadar düştü oyuncu düzeyinde 60fps oynanıyor oda düsük detay..Laptobum Grundig imzamda yazıyor sistemim :)

fullwar

fullwar

Üye
Oyun çok hangi birini yazayım. :)

---------- Eklendi @ 19:35:48 ---------- Yazıldı @ 19:34:51 ----------

10 FPS'de oyunmu oynanır? :) 30 olsa PC'yi camdan atarım.

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 10 o kadar kötü değil. Şahsen Gta'da 12 ye düşüyor arasıra ama hiç bişey hissetmiyorum gayet akıcı. Hatta düşük fps ile video çekeyim size. :)

futbol123

futbol123

Üye
Arkadaşlar 10 o kadar kötü değil. Şahsen Gta'da 12 ye düşüyor arasıra ama hiç bişey hissetmiyorum gayet akıcı. Hatta düşük fps ile video çekeyim size. :)
10fps ile oynaman imkansız dona dona oynarsın o ayrı :)

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Tehlike ";4546223][COLOR="DarkRed' Alıntı:

10fps ile oynaman imkansız dona dona oynarsın o ayrı :)

berke bazı oyunlarda olabiliyo böyle ben 30 un altında fps ile team fortress 2 oynadığımda hiçte takılma yoktu çok akıcıydı
[/COLOR]

futbol123

futbol123

Üye

berke bazı oyunlarda olabiliyo böyle ben 30 un altında fps ile team fortress 2 oynadığımda hiçte takılma yoktu çok akıcıydı
online oyunları oynarsında gta4 gibi gpu isteyen oyunu oynuyamassın.Ben 15fps de dona dona oynamıştım.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Tehlike ";4546336][COLOR="DarkRed' Alıntı:

online oyunları oynarsında gta4 gibi gpu isteyen oyunu oynuyamassın.Ben 15fps de dona dona oynamıştım.

team fortress 2 online oyun değil
[/COLOR]

fullwar

fullwar

Üye
TF2 online oyundur. Hatta benim Steam hesabımdada yüklü. Bir aralar deli gibi oynuyorduk. Online yada LAN olmadan TF2'yi nasıl oynayacaksınız onuda merak ettim. Artık F2P herkes oynayabilir.

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
ŞUAN 15 yapalım ozaman. :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
TF2 online oyundur. Hatta benim Steam hesabımdada yüklü. Bir aralar deli gibi oynuyorduk. Online yada LAN olmadan TF2'yi nasıl oynayacaksınız onuda merak ettim. Artık F2P herkes oynayabilir.

online oyunda offline da oynanabiliyo onu kasteddim :ehe

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Tehlike ";4546832][COLOR="DarkRed' Alıntı:

noldu online oyunmuş gördünmü :ehe

ama offlineda oynaniyo :ehe
[/COLOR]

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
benim sistem 2gb 667 mhz ram overclocklu 3,20 mhz çift çekirdekli intel e7300 işlemci hd6790 ekran kartı 22inc monitör 1680x1050 benim örnek oyunum gta 4 oynadıım süre boyunca 30 un altına hiç düşmedi 40-45 arası ydi bazı yerlerde 30 a düştü ama onun hariçinde düşmedi

fullwar

fullwar

Üye
Bir ara detaylı bir konu açsam iyi olacak ama vakit yok. Şöyle tüm oyunlardan videolu ama çok vakit alır.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bf3 te ayarlar minimum 37fps veriyor.gta4 maximum ayarlar 60.ama şöyle bir sorun varki cs:global offansive beta da 12 fps zor veriyor(bende anlamadım)

cengos

Üye
P4 2.60 ghz ht serisi
768mb ddr ram
80gb seagate hdd
128Mb 128Bit Ati Radeon 9550/x1050 GE
Ecs p4vmm2 model anakart
Acer Al1916w lcd monitor

oyunlar:cod4 25-60 fps
crysis 10-30 fps
terraria 75 fps
half-life 2 25-72 fps
Prince of Persia WW30-60fps

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt