nokia iphonela dalga geçti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
nokia iphonela dalga geçti
Nokia, iPhone ile dalga geçti
Nokia, Lumia 900′ü tanıtmak için açılan web sitesinde Apple iPhone’un gelişim süreciyle dalga geçen videolar yayınladı.
Güncelleme:03 Nisan 2012 00:33

Yeni telefonu Lumia 900'ün tanıtımı için açtığı sitede Apple‘la dalga geçen Nokia, Lumia 900 ile iPhone 4S‘e rakip olmayı planlıyor. HotMobilePress.com sitesinde yer alan bir habere göre 6 Nisan Cuma günü Amerika lansmanı yapılacak olan Nokia Lumia 900‘ün tanıtımı için geri sayımın bulunduğu sitede iPhone 4S’in beta testlerinin kamera arkası görüntüleri gibi çekilen üç video yer alıyor.

Videoların başrolünde yer alan Gary’nin iki pazarlama yöneticisini telefonun tasarım hataları olduğuna ikna etmeye çalıştığı videolarda, Apple’ın kullanıcılardan büyük tepki gören iPhone anten sorununun yanı sıra ekran parlaklığı ve dayanıklılık problemleri işleniyor.

Kullanıcı yorumları dışında Nokia Lumia 900 ile ilgili hiçbir reklamın yer almadığı sitede, “Eskiden iPhone hayranıydım ama Nokia Lumia 900 ve Windows Phone bunu değiştirdi.” gibi kullanıcı yorumları yer alıyor.

---------- Eklendi @ 10:14:44 ---------- Yazıldı @ 10:12:35 ----------

• Beğen
Tepkiler: fnldstntn

fnldstntn

Üye
Buda bahsi gecen site...

---------- Eklendi @ 10:31:26 ---------- Yazıldı @ 10:31:09 ----------

bu arada teskkurler...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
apple'in haberi varmi bu durumdan? :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Buda bahsi gecen site...

---------- Eklendi @ 10:31:26 ---------- Yazıldı @ 10:31:09 ----------

bu arada teskkurler...

tesekkürler arkadasım o linkide koyacaktım ama fırsatım olmadı

pRime.

pRime.

Üye
Windows phone kullandiktan sonra asil dalga gecilmesi gereken sirket nokia da neyse

---------- Eklendi @ 12:00:05 ---------- Yazıldı @ 11:56:14 ----------

Ayrica cam olmasi iphoneu kirilgan yapiyor yoksa kalitesiz degil ve sebeke sorunu iphone 4ste yok. Donanim ve yazilim olarak da cok daha iyi wp'dan. En azindan kailbreak gibi cikis yollariyla sistemin kapasitesi artirilabiliyor.

serinaga

serinaga

Üye
DEVLERİN savaşı bu olsa gerek :aha:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Windows phone kullandiktan sonra asil dalga gecilmesi gereken sirket nokia da neyse

Ayrica cam olmasi iphoneu kirilgan yapiyor yoksa kalitesiz degil ve sebeke sorunu iphone 4ste yok. Donanim ve yazilim olarak da cok daha iyi wp'dan. En azindan kailbreak gibi cikis yollariyla sistemin kapasitesi artirilabiliyor.

jailbreak muadili hspl var wp de olmaz nı dostum

---------- Eklendi @ 12:15:09 ---------- Yazıldı @ 12:13:55 ----------

DEVLERİN savaşı bu olsa gerek :aha:

çok büyük bir savaş çıktıgıı kesin ama bu savaş bize yarar

---------- Eklendi @ 12:17:26 ---------- Yazıldı @ 12:15:09 ----------

bizim orda bir laf var atlar dövüşürken eşekler arada ezilir applela nokianın savaşı htc ve samsungu vurur demedi deme ibrahim

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
htc ve samsung nokiaya vurcagini vurdu artik bisi olmaz onlara.

ggokhan008

Üye
htc ve samsung nokia ya hiç bişey yapamadı yapamazda neyden bahsediyosun uuncu ? Eqer nokia ya bişey yapabilmiş olsalardı nokia lider olmazdı....,.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
htc ve samsung nokiaya vurcagini vurdu artik bisi olmaz onlara.

applela nokianın telefon kalitesi yarışında emin ol htc ve samsung plastik oyuncak gibi telefonları o fiyatlarla satamazlar mecburen fiyatlarını düşürücekler yada aynı kaliteye yükseltip nokia yı fiyat avantajında tek firma bırakacaklar ki o zamanda kimse o kadar para vermez apple alır

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ayneen!

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia dan böyle ataklar görmek güzel ve eminim ki Nokia WP ye geçtiği için pişman olmayacak arayüz konusundaki sıkıntıyıda anlaşmadaki hakkını kullanarak giderecektir Kemal abi bunun da konusunu açmıştı zaten..

klongs

klongs

Üye
htc ve samsung nokia ya hiç bişey yapamadı yapamazda neyden bahsediyosun uuncu ? Eqer nokia ya bişey yapabilmiş olsalardı nokia lider olmazdı....,.

wp de liderligine mi liderlik diyorsun samsung wp 7 telefon bile cikarmadi

klongs

klongs

Üye
nokia iphone e tas atacagina kendine baksin 2012 de hep zarar etti daha yeni 1000 isci cikardi

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

nokianin lider oldugunu kim soyledi sana. sadece maaxicepte samsungun nokiayi gectigine daair 3 haber okumustum.

---------- Eklendi @ 14:07:39 ---------- Yazıldı @ 14:04:36 ----------

applela nokianın telefon kalitesi yarışında emin ol htc ve samsung plastik oyuncak gibi telefonları o fiyatlarla satamazlar mecburen fiyatlarını düşürücekler yada aynı kaliteye yükseltip nokia yı fiyat avantajında tek firma bırakacaklar ki o zamanda kimse o kadar para vermez apple alır

hadi samsung neysede htc ninde malzeme kalitesine kotu diyerek hayatinda eline htc almadigini belli ediyorsun. imzama bak her telefonu kullandim. ama hic htc kullanmama ragmen en iyi malzeme kalitesinin onda oldugunu biliyorum

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
ben htc yi p3400le tanıdım imzama kullandıgım telefonları yazsaydım orası almazdı yine söylüyorum htc ve samsungun malzeme kalitesi arasında hiç bir fark yok ikiside plastik oyuncak gibi telmaşa telefonlar

klongs

klongs

Üye
ben htc yi p3400le tanıdım imzama kullandıgım telefonları yazsaydım orası almazdı yine söylüyorum htc ve samsungun malzeme kalitesi arasında hiç bir fark yok ikiside plastik oyuncak gibi telmaşa telefonlar

one s in kasasi harika ama uzay teknolojisi

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
nokia iphone e tas atacagina kendine baksin 2012 de hep zarar etti daha yeni 1000 isci cikardi

o bin işçi üretimin asyadaki merkezlere kaydırılarak finlandiyadaki merkezlerin sadece yazılım geliştirme için kullanılması kararı geregince çıkarıldı. Yalnız asya derken çin taiwan falan zannetmeyin hindistan ve endonezyada üretim yapılacak

Türe

Türe

Üye

Şu an için wp ios'un yanında basit kalır .
Jailbreaksiz iPhone pek hoş değil , en azından benim için .
Ama Jailbreak'in kaçak bir şey olmaması gayet iyi bir durum :oke:

pRime.

pRime.

Üye

jailbreak muadili hspl var wp de olmaz nı dostum

---------- Eklendi @ 12:15:09 ---------- Yazıldı @ 12:13:55 ----------

çok büyük bir savaş çıktıgıı kesin ama bu savaş bize yarar

---------- Eklendi @ 12:17:26 ---------- Yazıldı @ 12:15:09 ----------

bizim orda bir laf var atlar dövüşürken eşekler arada ezilir applela nokianın savaşı htc ve samsungu vurur demedi deme ibrahim

Abi beni cok gulduruyorsun bazen :) kusura bakma ama jailbreakle yapabildiklerinin ceyregini yapamazsin hspl ile. Sifirdan arayuz yapabiliyorum ben ipodumda bu meret sayesinde gerisini sen dusun. Daha anlatirdim da yapilabilenleri destan gibi uzun olur o yuzden yazmaya useniyorum.

---------- Eklendi @ 14:36:50 ---------- Yazıldı @ 14:35:46 ----------

Şu an için wp ios'un yanında basit kalır .
Jailbreaksiz iPhone pek hoş değil , en azından benim için .
Ama Jailbreak'in kaçak bir şey olmaması gayet iyi bir durum :oke:
Aynen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt