Abi beni cok gulduruyorsun bazenkusura bakma ama jailbreakle yapabildiklerinin ceyregini yapamazsin hspl ile. Sifirdan arayuz yapabiliyorum ben ipodumda bu meret sayesinde gerisini sen dusun. Daha anlatirdim da yapilabilenleri destan gibi uzun olur o yuzden yazmaya useniyorum.
---------- Eklendi @ 14:36:50 ---------- Yazıldı @ 14:35:46 ----------
Aynen.
nokianin lider oldugunu kim soyledi sana. sadece maaxicepte samsungun nokiayi gectigine daair 3 haber okumustum.
---------- Eklendi @ 14:07:39 ---------- Yazıldı @ 14:04:36 ----------
hadi samsung neysede htc ninde malzeme kalitesine kotu diyerek hayatinda eline htc almadigini belli ediyorsun. imzama bak her telefonu kullandim. ama hic htc kullanmama ragmen en iyi malzeme kalitesinin onda oldugunu biliyorum
apple hep samsungla uğraştı şimdide nokia apple ile uğraşıyor..
3 güne çıkackmı öyle yazıyor
nokia gerçekten çok önem verdi bu telefona ve nokiayı seven çekirdek bir kitle var akıllı telefon isteklerinde buna yöneleceklerdir ama nokia istediği pazar payını yakalar mı emin değilim
agzına saglık kardeşim uzun zamandır gördügüm en seviyeli ve objektif mesajlardan biriydi

saolasın bakalım çok kişi bu telefonu bekliyor umarım beklentileri karşılar
ben de samsung kullanıyorum ama diğer telefon markalarına düşman değilim![]()
ölünün arkasından konuşmaSteve Jobs bomba olmuş![]()

biraz ezildi bu aralar hiç bu kadar taviz vermemişti bakalım lumialar napacakNokia ezilmeyecek tek telefondur
bu 2000 lerden beri böyle
nokianin lider oldugunu kim soyledi sana. sadece maaxicepte samsungun nokiayi gectigine daair 3 haber okumustum.
---------- Eklendi @ 14:07:39 ---------- Yazıldı @ 14:04:36 ----------
hadi samsung neysede htc ninde malzeme kalitesine kotu diyerek hayatinda eline htc almadigini belli ediyorsun. imzama bak her telefonu kullandim. ama hic htc kullanmama ragmen en iyi malzeme kalitesinin onda oldugunu biliyorum