nokia iphonela dalga geçti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quigleyarman

quigleyarman

Üye
Valla o değilde ilk sahibi olduğum Nokia n70 5 senedir sorunsuz kullanıyorum symbian programlarıyla ve ayrıca nokiadan başka telefon kullanmam ! Ve toplamış olduğum 9 senelik 6600 danda son derece memnunum yeni telefon alırsam N8 alıcam ve n70 ve 6600 saklicam Efsaneler ölmez

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Abi beni cok gulduruyorsun bazen :) kusura bakma ama jailbreakle yapabildiklerinin ceyregini yapamazsin hspl ile. Sifirdan arayuz yapabiliyorum ben ipodumda bu meret sayesinde gerisini sen dusun. Daha anlatirdim da yapilabilenleri destan gibi uzun olur o yuzden yazmaya useniyorum.

---------- Eklendi @ 14:36:50 ---------- Yazıldı @ 14:35:46 ----------

Aynen.

gülücek bişey yok kardeşim yapabiliyorsan wp ye de yap yapamıyorsan deepshining yapmış al onu kullan arayüzüde hackide herşeyi tamam wp zannettiginiz kadar sınırlı bir sistem degil bu kadar ön yargılı olmayın

---------- Eklendi @ 14:53:06 ---------- Yazıldı @ 14:43:40 ----------

istersen özel rom bile yapabilirsin

ggokhan008

Üye

nokianin lider oldugunu kim soyledi sana. sadece maaxicepte samsungun nokiayi gectigine daair 3 haber okumustum.

---------- Eklendi @ 14:07:39 ---------- Yazıldı @ 14:04:36 ----------

hadi samsung neysede htc ninde malzeme kalitesine kotu diyerek hayatinda eline htc almadigini belli ediyorsun. imzama bak her telefonu kullandim. ama hic htc kullanmama ragmen en iyi malzeme kalitesinin onda oldugunu biliyorum

istatistik ler var dostum eğer biraz araştırır san göreceksin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sen şimdi hspl nin ne oldugunu bilmiyormuş gibi konuştun serdar hspl rspl ospl bunlar ne işe yarar biliyosun bunlarla arayüz uygulama yapamazsın ama yaptıgın özel romları yüklersin ister geçici ister kalıcı istersende orjinal roma dönersin

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
istatistiklere gore nokia kuculmus bu bir.
htcnin eski cihazlarina bisi diyemem ama yei nesil cihazlari super kaliteli. ayni zamandada imzamla hava atmak gibi bi niyetim yoktu.
neyse iyi tamam en iyisi nokia.

MrExpert

MrExpert

Üye
apple hep samsungla uğraştı şimdide nokia apple ile uğraşıyor..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
apple hep samsungla uğraştı şimdide nokia apple ile uğraşıyor..

apple ın samsungla ugraşmasının nedeni farklıydı ve amacına bişekilde ulaştı appleın asıl amacı android kaynak dosyalarına ulaşmak abd deki mahkemeyi kaybetti ama mahkemenin ardından samsungun 17bin patentini aldı ve şimdi avrupadaki mahkemede bu patentleri koz olarak kullanıcak google a karşı apple ın ticaret anlayışı bu rakiplerini hukuk boşluklarını kullanarak yok et ve tek oyuncu kalarak sömür bu yüzden sevmiyorum apple ı kimilerinin microsoft u sevmedigi gibi

forever1907+

Üye
3 güne çıkackmı öyle yazıyor

eRDiiL

eRDiiL

Üye
nokia gerçekten çok önem verdi bu telefona ve nokiayı seven çekirdek bir kitle var akıllı telefon isteklerinde buna yöneleceklerdir ama nokia istediği pazar payını yakalar mı emin değilim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia gerçekten çok önem verdi bu telefona ve nokiayı seven çekirdek bir kitle var akıllı telefon isteklerinde buna yöneleceklerdir ama nokia istediği pazar payını yakalar mı emin değilim

agzına saglık kardeşim uzun zamandır gördügüm en seviyeli ve objektif mesajlardan biriydi

eRDiiL

eRDiiL

Üye

agzına saglık kardeşim uzun zamandır gördügüm en seviyeli ve objektif mesajlardan biriydi

saolasın bakalım çok kişi bu telefonu bekliyor umarım beklentileri karşılar
ben de samsung kullanıyorum ama diğer telefon markalarına düşman değilim :)

rapman

rapman

Üye
Steve Jobs bomba olmuş :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
saolasın bakalım çok kişi bu telefonu bekliyor umarım beklentileri karşılar
ben de samsung kullanıyorum ama diğer telefon markalarına düşman değilim :)

keşke çoğu kişide senin gibi olabilse daha dun başka bir sistem kullanırken bugun başka sısteme geçince öncekinın düşmanı oluyorlar.

aslan_68

Üye
htc samsung önce çakma olmaktan kurtulsunlar sonra nokia yaulaşmaya çalışsınlar nokia klonlanamıyor bunu öğrenin yaw samsung çok kolay klonlanıyor bu utançtır onlara

Sagopacıyız79

Sagopacıyız79

Üye
Nokia ezilmeyecek tek telefondur
bu 2000 lerden beri böyle

pirenuri

pirenuri

Üye
bence wp yerine symbianı geliştirseydi arayüz vs düzeltseydi birazda uygulamalara önem verseydi emin olun symbianlı nokia daha ön plandaydı ama farklı bir arayüz gelmiş wp ile

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

nokianin lider oldugunu kim soyledi sana. sadece maaxicepte samsungun nokiayi gectigine daair 3 haber okumustum.

---------- Eklendi @ 14:07:39 ---------- Yazıldı @ 14:04:36 ----------

hadi samsung neysede htc ninde malzeme kalitesine kotu diyerek hayatinda eline htc almadigini belli ediyorsun. imzama bak her telefonu kullandim. ama hic htc kullanmama ragmen en iyi malzeme kalitesinin onda oldugunu biliyorum

güzel kardeşim nokia akıllı telefon pazarında geride olsada genel telefon pazarında hala sattış lideri ve lumiaların satışı da 1000000 u geçti şuan.. Ayrıca 2 htc hd2 kullanan biri olarak ve bi çok htc elime alıp kullanıp oyun oynamış biri olarak malzemenin pek güven verici olmadığını söyleyebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt