Maksimum Hız ve Batarya Modu | Madness

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
bi nevi overclock gibi ama bu artırmıyor olandan tam performans sağlıyor :)

Evet overclock var ama göz boyamak için. 2500 Mhz yaptım istersen screenshot atayım. Ama sahte dediğim gibi. Hal.dll düzenlenerek yapıldı.

WebStyle

WebStyle

Üye
Tşkler denedim. Ancak arkadaşlarında dediği gibi bende pek fazla fark göremedim sadece menüleri aşağıya yukarıya doğru kaydırma yaparken biraz hissedilir şekilde hızlanma var. Daha doğrusu stabil olmuş diyebillirim. Tam performans modunu da az sonra deneyeceğim..

mirzasinan

mirzasinan

Üye
madness telefonm hacklı guncellestırme hatası alıyorum neden olabilir

yavuz580

yavuz580

Üye
hacom teşekkür ederim gercekten fark etti cok kasıyor hantla calışiyordu bunu yüklemden hızı fakettim Allah c.c razı olsun hayırlı günler..

kaavkw

Üye
Deneyen arkadaşlar batarya ömrü hakkında yorumlarını yazabilir mi acaba? Ben de ona göre denemeyi düşünüyorum.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şuan ilk dolum sabah aldım şarjdan 8 gibi batery monitor %17 gösteriyor ama baya kurcaladım cok mesaj yazan biriyim forumada girdiğim oluyor operadan 2.dolumda belli olur :)

doctorrr

doctorrr

Üye
teşekkürler...

emelli

emelli

Üye
:tşk::alkis

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
dün akşam yükledim telefon sabah açtım gündüz 2 de şarjım bittiki ilk defa başıma böyle birşey geldi :( oyun ne oynasam tamam diyeceğim ama yinede sağol emek harcayıp uğraşmışsın belkide benim yazılımdan kaynaklı üst üste gelince sordu bataryayı

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
Madness saçma mı bilmiyorum ama bellede sürekli mesaj tekrar gönder sorunu oluşuyordu,bunda öyle birşey yok gibi şimdilik ?

evet o sorun kalktı Bende farkettim en azından şimdi günde bi kez veya Hiç yapmıyo

wehwet82

wehwet82

Üye
merhaba arkadaşlar yeni E7 aldım fakat şarj ve yükleme sorunları yaşıyorum nasıl hack yapabilirim neler uygulayabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

realdreamss

realdreamss

Üye
Bende ters etki yaptı :D

miaculpa

miaculpa

Üye
teşekkürler

cihatyılmaz

Üye
:tşk: belle refresh te gerçekten fark etti