MadMod N8 Kamera Modu v1.0

Sponsorlu Bağlantılar

u_cosar

u_cosar

Üye
Bu uygulamayı c6–01 de denedim zoom olayı oldu

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
tşkler

pirenuri

pirenuri

Üye
yüklenemiyor bu yerleşik bir bileşen diyor

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
bak c7 ye ornek veriyorum... Bir resimde normal kameradan çekince ortalama 800 kilobayt oluyor bu resmin. Ama %100 yapınca bu 6 mb. Nin altına düşmüyor. Hesabını sen yap...

kardeşim mbye bakarak mı anlıyorsun kalitesini?

Belkide haberin yok. O zaman ben söyleyeyim. Nokianın s60v5'in çıktığı zamandan itibaren(s60v5 dahil) cekilen resimler için sıkıştırma teknolojisi kullanıyor. Boyutu bu yüzden az. Ama senin o iyi dediğin 6mb lik fotolarda sıkıştırma yapılmıyor. Bu da 6 7 8 hatta ben denedim 10 mb ye kadar çıkıyor ama yakınlaştirıp bakınca goruntu kristalleşiyor hatta gece berbat cıkıyor(yakınlaştırman lazım anlaman için).

Ben bizzat modu yüklemeden önce güneşli havada bi fotoğraf cektim boyutu 1.2 mb filandı. Modu yükledikten sonra tekrar aynı yeri yerimden hareket etmeden çektim bu sefer 9 mb ksür oldu boyutu. Ama yakınlaştırarak iki fotoğrafi da inceledim ve inan bana modu uygulayınca görüntü kalitesi tahminen %40-50 DÜŞÜYOR.

Beyler herkese soylüyorum

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

kardeşim mbye bakarak mı anlıyorsun kalitesini?

Belkide haberin yok. O zaman ben söyleyeyim. Nokianın s60v5'in çıktığı zamandan itibaren(s60v5 dahil) cekilen resimler için sıkıştırma teknolojisi kullanıyor. Boyutu bu yüzden az. Ama senin o iyi dediğin 6mb lik fotolarda sıkıştırma yapılmıyor. Bu da 6 7 8 hatta ben denedim 10 mb ye kadar çıkıyor ama yakınlaştirıp bakınca goruntu kristalleşiyor hatta gece berbat cıkıyor(yakınlaştırman lazım anlaman için).

Ben bizzat modu yüklemeden önce güneşli havada bi fotoğraf cektim boyutu 1.2 mb filandı. Modu yükledikten sonra tekrar aynı yeri yerimden hareket etmeden çektim bu sefer 9 mb ksür oldu boyutu. Ama yakınlaştırarak iki fotoğrafi da inceledim ve inan bana modu uygulayınca görüntü kalitesi tahminen %40-50 DÜŞÜYOR.

Beyler herkese soylüyorum

Neden olduğunu söyleyeyim:

Boyutu yükseldiği için fotoğrafı daha yavaş açar. Bilgisayarda karşılaştır bakalım...

u_cosar

u_cosar

Üye
Ben c6–01 e yüklemiştim olmuştu ama telefona reset attım kamera çalışmadı bende kaldırmak zorunda kaldım

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye

Neden olduğunu söyleyeyim:

Boyutu yükseldiği için fotoğrafı daha yavaş açar. Bilgisayarda karşılaştır bakalım...

karşılaştırdım zaten kardeşim hem pc de hem de telefonda ve kesinlikle eminim ki orjinali çooooook çook çok daha kaliteli. Sende dene bi bak. Ama çektiğin iki fotoğrafıda aynı çekmeye çalış.

---------- Eklendi @ 23:22:53 ---------- Yazıldı @ 22:58:01 ----------

aha buldum walla işte bu nokianın symbian^3 telefonlarında kullandığı ""SuperFine JPEG"" teknolojisi sayesinde sıkıştırılmış, ancak kalitesini koruyan fotoğraflar elde etmek mümkün oluyor. Bu yüzden mb bazında çok düşük ama aslında kalitesinden taviz vermediği bir görüntü alabiliyoruz telefonlarımızda. Nokia 808 pureview de de var bu özellik.

Kardeşim k.bakma aslında amacım kötü değil sana veya başkasına da asla kastım filan da yok. Bunları belirtmemin tek sebebi herkes bilsin bunu diye. K.i.b paylaşımlarının devamını diliyorum.

sasasahamza

Üye
farkediyor bilgisayardan dene mutlaka farkedeer.

.Murat.

.Murat.

Üye
kamera daha net oldu zoom arttı birazda hızlanma var teşekkürler

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Teşekkürler ...

- - - Eklendi - - -

hyperX'inkinden daha mı iyi oluyor bu?

HEISENBERG.

HEISENBERG.

Üye
tahmin ettiğim gibi açık alanlarda yani geniş perspektifte çekilen resimleri işleyemiyor mod.Ama kalitede bir miktar artış olmuştu.Yeniden ele alınsa iyi olur
[h=3][/h]

MaxipmaN

Üye
256kbps video için nerbat ötesi

- - - Eklendi - - -

256kbps video için berbat ötesi

ua_mustafa_20

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]teşekkürler :))[/SIZE][/COLOR]

toprak00

toprak00

Üye
dosya bozuk hatası aldım ya

toprak00

toprak00

Üye
yüklemede sorun yok sen nasıl bi hata aldın :/
ya yüklemeğe kaldığm da "Dosya Bozuk" hatası veriyo anlamadım gitti tlf hack desen tlf hackli yerleşik bileşen desen o yama bende mevcut bende anladım gitti

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
siscontents ile parçala private klasörünü xplore ile c hafızaya atıp telefonu kapat aç o zaman

Üst Alt