Ilk buluşmada ne yapacağım :)

Sponsorlu Bağlantılar

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
ya dün akşam ablasından aldım kapısını falan açtım öyle utangaç ki mesajda konuştuğu gibi gerçekte konuşamıyo kesinlikle :) ben yüzüne bakıyorum anlıyo yüzüne baktığımı sırıtarak camdan dışarı bakıyo ama çok seviyorum yaa Yengeme de şaka yaptık kapıyı çaldık ikimizde girmedik girsenize dedi yengem dedik biz kaçıyoz eşyaları almaya geldik rengi bezi soldu garibimin geç kız içeri dedi biz bi kahkaha patlatırız 1 nisan diye çok güzeldi ya ah bir de konuşabilse :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
nisan felan dusunuyo musunuz suan? benim kafam cok karisik en yakin arkadasimdan kiskanir oldum bugun cok kotu gecti

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Yahu bu kız bana sürekli oyun yapıyo şimdide amcamın yerine msj atıyo güya bknz konuşmalar :D ;

bununla sanki erkek arkadaş gibi şakasına dövüş yapacakmışız gibi yer söylüyoduk şurda buluşalım azını burnunu dökecem senin falan diyodu birden şöle bi konuşma geçti

k;kız
b;ben

k;ben amcan ?
b;farketmez kim olursan ol birader
k;ne iş
b;ne ne iş ?
k;napıyon olum sen gulçinle
b;gördüğün gibi konuşuyom sence nabıyo gibi görünüyom ?
k;eee
b;ee derken ? :D
k;kes gülmeyi cevap ver
b;ne ne yapıyom konuşuyom işte sana noluyo
k;olmaz öle şey yok öle
b;var efendim sen yorma kafanı
k;siz kardeşsiniz bida görüşmek yok kafanı kırcam senin şimdi o da dayak yicek
b;ne kardeşi kafanmı iyi akraba değiliz bişey değiliz kıza da elleme sakın
k;ellerim eniştesiyim bakalım arkamdan iş çevirmek neymiş
k; köye yollicam yok iş miş ona
b;eninde sonunda duyacaktın iyi olmuş işte ne gzel inşallah yollarsın köye bak konuşuyommu bidaha seninle
k;konuşma olum ben bişey kaybetmem bu hiç iyi olmadı
Can alıcı konuşmam :D
b;sen birşey kaybedersin kaybedeceğin şey ben olurum istersen yolla ama yollamadan önce otur ve 100 kere düşün sana tavsiyem bu şimdi nabarsan yap !!
k;Aşkımmm
anlamamışım göya :P :D
b;noldu ya ?
k;ne mi oldu burak ben gülçin
b;ee demin amcam vardı
k;hayır bendim kızdınmı
k;amcan olsa arardı
b;neden kızayım aşkım ama neden böle yaptın ?
k;evet kızdın dayak mayak bahsederken aklıma geldi özür dilerim
bendeki yağa bakın hele :D :D
b;önemli değil aşkım ne demek senin için herkesi önüme alırım ben bitanem <3
k;kendimi çok suçlu hissediyorum valla üzdüm gibi

falan filan fişman çok saf bu kız yaa hadi amcamsın bari yazı stilini niye değiştirmezsin a gülüm ? :D ilişkiyi sağlama aldık bu iyi oldu ama :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
dikkat et forumu görmesin :d:

• Beğen
Tepkiler: by*cambaz
V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
nisan felan dusunuyo musunuz suan? benim kafam cok karisik en yakin arkadasimdan kiskanir oldum bugun cok kotu gecti

nisan için şu anda erken ikimizde 18 deyiz daha askere gitmeden önce söyleniriz ama kendi aramızda :)

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
salı günü gezmeye gittik ilk baş yaklaşamıyordu yanıma sonlara doğru geldi sarildim elimi boynuna attım öyle gezdik biraz dün bir daha buluştuk yine ilk baş yaklaşamadı (gıcık olmaya başladım gülerek kaçıyo benden naz yapıyo herhal :D ) sonra yine geldi bu sefer elini tuttum sarildim falan çok güzeldi yaa Allah'ım bozmaz inşallah ara sıra kavga bile ediyoruz Baya ilerledik yani :D

Mebni

Üye
Ya buluşmak harika birşey.bir kız olarak çok mutlu oldum diyebilirim.başrol hep erkekde olduğu için.:-) ben çok çekingen çok utangaç o adım atmadan hiçbirşey yapamıyorum.erkekler ne bekler ki acaba?!! Yanyana oturduk elimi tuttu.hava soğuk olunca eli üşümus ısıttım tutarak.öyle yanyana oturduk.karşıma geçip yüzüme bakmak istedi çok utandıiiim:-) kafami indirdim elim ile yüzümü kapattım:-) o da beni rahatsız etmemek için tekrar yanıma geçti.eli hep omuzumda idi yan yana otururken.benim başımda onun omzunda.sonra yanağımdan öptü.ya onu öpemedim yaaaa:( ne yapacam ben böyle.o öper misin dedi anca öyle öptüm bir kez.ama o yanağımda üç beş kez öptü.benim öpmemi çok bekledi mi ki.bir saat öyle oturup sohbet ettik.üç yıldır tanışıyor görüşüyoruz.ilk kez tam buluştuk

turker10

turker10

Üye
salı günü gezmeye gittik ilk baş yaklaşamıyordu yanıma sonlara doğru geldi sarildim elimi boynuna attım öyle gezdik biraz dün bir daha buluştuk yine ilk baş yaklaşamadı (gıcık olmaya başladım gülerek kaçıyo benden naz yapıyo herhal :D ) sonra yine geldi bu sefer elini tuttum sarildim falan çok güzeldi yaa Allah'ım bozmaz inşallah ara sıra kavga bile ediyoruz Baya ilerledik yani :D
hehe iyi güldürdün beni Allah mesut etsin insanları mutlu görmek güzel gençlik yılları canlanıyo insanın aklında evlendik barklandık yaş oldu 32 ama güzel günlerdi.... en çok artık kavga bile ediyoz demişsin ya iyi güldüm....:oke:
:ehe

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
sağolun valla çok güzel bi duygu gerçekten ilk defa yaşıyorum bu duyguyu bugün yine görüşeceğiz inşallah bakalım Birdahaki tek kalışımızda yanağından bir öpücük kondururum artık :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
masallah cok iyi:D bizim ki de yolunda gibi yalniz sinirim cok bozuk kizin servis soforu kizi gostercem diye bi arkadasini servise almis konusturmaya calismis cok tepem atti. en son o iniyo annesiyle yasiyo kiz nasil icim rahat olcak benim olduresim geldi pazartesi biseyler yapicam artik ne insanlar kiz kac yasinda daha:off:

minoo

minoo

Üye
Allah belamı versin nasıl özledim bu duyguyu ya :s
Size bişey diyim mi? Değerini bilin, mutlu olun. Nokta!

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıldık :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
nasil oldu

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
En başından beri beni sevmediği belliydi dün durup dururken ikimiz hakkında bi karar vercem ya evet ya hayır dedi bekliyorum dedim. Az daha zaman dedi dedim bunun az daha zamanı yok beni sevmiyorsan söyle dedim istemiyorsanda istiyorsanda şimdi söle dedim.Ayrılalım falan dedi işte of kafam darmaduman bilmiyorum :(

TheComet

TheComet

Üye
Geçmiş olsun :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: V/RS
mcnpl4

mcnpl4

Üye
hata yapmis olabilirsin. kiza biraz zaman verseydin keske. mutlaka konus gonlunu al. bi anda asik olcak degil ya. ayni konuyu dun gece ben de dile getircektim vazgectim. demekki bazi kizlar tanidikca asik oluyo erkeklerin aksine. bnm kiz arkadasim da basta yurumezse arkadas kalmamiz konusunda soz verdirmeye calismisti tabi ben de baska yerden vurup soz vermesini istedim bisey diyemeyince konu kapandi. asiri guzel de degil inatci da ustelik ama seviyorum o yuzden elimden geleni yapicam kaybeden asla ben olmam sonucta

• Beğen
lolaman

lolaman

Üye
Nasıl ayrıldınız ya forumu mu gördü yoksa?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kız tanıya tanıya sever dostum.
Erkekler hoslanınca tanısmak ister kızlar ise tanıdıkça hoslanır demisler.

• Beğen
lolaman

lolaman

Üye
Daha güzeli varsa sen ona kayıksın kardeşim takma sen kafana bırak onu sen kendi yoluna devam et memlekette kız mı yok?Sen kaybetmezsin o kaybeder sen kız bulursun sorun yok.