c6-01 belle donuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

necati45

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 belle donuyor
hack'li c6-01 belle telefonum birkaç gündür donma yapıyor.servise de gitti geldi yine aynı.google'da veya mesaj yazarken yazı ekrana yazdıktan sonra geliyor.veya nette dolaşırken sayfa öyle bekliyor sonra harekete geçiyor.birde çoğu uygulamayı yüklerken yarıda kalıyor ve yüklenemedi diyor.servis bile yapamadı. kafayı yiyeceğim lütfen yardım ediniz arkadaşlar

uğur e

uğur e

Üye
servis yeniden belle güncellemesi yaptı mı peki?

necati45

Üye
    Konu Sahibi
evet belle güncellemesi yapmış yazılım güncellemeye tarattım güncelleme yok dedi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öncelikle tele bı soft format at arkadaşım ardından hafıza kartını biçimlendir

necati45

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]eee hafıza kartını biçimlendirirsem bütün bilgiler silinmez mi.ne kadar yedeklesemde o kadar setup var onlar gitmez mi[/SIZE][/COLOR]

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]eee hafıza kartını biçimlendirirsem bütün bilgiler silinmez mi.ne kadar yedeklesemde o kadar setup var onlar gitmez mi[/SIZE][/COLOR]

Engin'e katılıyorum biçimlendirdikten sonra hiç birşey kalmaz hepsi silinir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anlıyorum da sorunundan bi şekilde kurtulman gerekır zaten yaptıgın yedeklemelerden kaynaklanıyor yinede karar senin

farukbekl

farukbekl

Üye
Onları Kurtarmak İçin..
Hafıza Kartı İçerisindeki Sounds, Videos, Music, İmages, Ve DCIm Klasörlerinin Yedeğini Al.. Sonra Hafıza Kartını Biçimlendir. Telefonada *#7370# ile Hard Format At.. İşlem Tamam Kardeş.. Ama bunların Sounds, Videos, Music, İmages, Ve DCIm Klasörlerinin Yedeğini Al.. Hafıza Kartını Öyle Biçimlendir.. Daha Başka Fikri Olan Varsa Yazsın..

necati45

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]telefonun donmamasında hafıza kartının biçimlendirilmesinin ne gibi bir etkisi olabilir[/SIZE][/COLOR]

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dosya artıkları süreklı kalabilir

uğur e

uğur e

Üye
Onları Kurtarmak İçin..
Hafıza Kartı İçerisindeki Sounds, Videos, Music, İmages, Ve DCIm Klasörlerinin Yedeğini Al.. Sonra Hafıza Kartını Biçimlendir. Telefonada *#7370# ile Hard Format At.. İşlem Tamam Kardeş.. Ama bunların Sounds, Videos, Music, İmages, Ve DCIm Klasörlerinin Yedeğini Al.. Hafıza Kartını Öyle Biçimlendir.. Daha Başka Fikri Olan Varsa Yazsın..
7370 sofd formattır

necati45

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]geçenlerde arkadaşların tavsiyesini uydum hem format attım hemde hafıza kartını biçimlendirdim.donma sorunu çözüldü.ancak yine donma yapmaya başladı.tekrar biçimlendirme yapsam bütün kurduğum uygulamalar gidiyor.başka bir tavsiyesi olan arkadaş var mı.çünkü biçimlendirme kesin çözüm değil.acaba hafıza kartında sorun olabilir mi.8 gb daha yeni ama.tavsiyelerinizi tekrar bekliyorum[/SIZE][/COLOR] birde bu size color yazısı nasıl kaldırılıyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hafıza kartının class ından olabilir eskiyse donmaya neden olur

necati45

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]hafıza kartının sınıfını nerden bakacağız[/SIZE][/COLOR]

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
f secureyı yüklemelerderden kaldır

necati45

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]hafıza kartını değiştirdim kingston aldım.flash attım f secure yi zaten silmiştim.sorun yine aynı sebep ne olabilir[/SIZE][/COLOR]

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nerelerde donma yapıyor

necati45

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]özellikle internet ve mesaj yazarken oluyor[/SIZE][/COLOR]

tempestshine

tempestshine

Üye
Uygulama yükledikten sonra benim menü feci kasıyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...