c6-01 belle donuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mert41994

mert41994

Üye
Uygulama yükledikten sonra benim menü feci kasıyor.

bu herkesin yaşadığı sorun. Telefon programi entegre ediyor o sırada işlemci hızının tamamına yakınını kullanıyor bu yüzden bir süre kasiyor.

Dostum hack ardı çok program kurdun galiba ondan kasma yapıyor bence. Silmeyi dene :)

angmar55

angmar55

Üye
benim en ufak bi kasma yok hard format saolsun bide phyton kurmadım bunlar teli kasar :D

asrabi

asrabi

Üye
benimde öyleydi çok donuyrdu hele uygulama ykledkten sonra 15-20 sn dnuyordu . Hafıza kartımın yedeğini aldım sonra hard format attım ve ardından suitten yazılımı yeniden yükledim ve hafıza kartını bir kez daha biçimlendirdim . Sonuç olumlu şuan çok stabil sistem . Sende bunları uygularsan sorunun büyük ihtimal giderilcektir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
denemek lazım!

bytllh

bytllh

Üye
aynı sorun bende de vardı
hard format attım yine olmadı
pc suite ten tekrar kurdum
şimdilik bir şey yok gibi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen

kaan durmuş

Üye
Bende de c6-01 telefonu var dün gece güncelleme yaptım telefon kasmaya başladı menü falan acayip kasıyor kaydırıken kasmaktan inmiyor neredeyse sebebi senin dediğin gibimi acaba

kaan durmuş

Üye
bu herkesin yaşadığı sorun. Telefon programi entegre ediyor o sırada işlemci hızının tamamına yakınını kullanıyor bu yüzden bir süre kasiyor.

Dostum hack ardı çok program kurdun galiba ondan kasma yapıyor bence. Silmeyi dene :)
ve güncelleme yaptıktan sonra kaydırmalarda kasma yapıyor

batuay

Üye
Servis yapamadıysa 3 kere daha servise gönder 4 olsun. para iadesi veya yeni cihaz iste.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bende de c6-01 telefonu var dün gece güncelleme yaptım telefon kasmaya başladı menü falan acayip kasıyor kaydırıken kasmaktan inmiyor neredeyse sebebi senin dediğin gibimi acaba

neler yüklü teliniz de?

MaxipmaN

Üye
yazılımı gidip suiteden kurmaya karar verdim saolun

recowery

Üye
hiçbir şey yokken benim ki de donmaya başladı. mesajlarda ve yazı yazabileceğim her yerde donuyordu. bende swype vardı, onu sildim. sorun düzeldi. şu anda donmuyor, koynuma aldım beraberce uyuyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...