evet o zaman yeni konu açalım:)
safakk Üye omayra' Alıntı: başım ağrıyor ve midem bulanıyor Genişletmek için tıkla ... aa ablacım çok geçmiş olsun neyin var bi nane limon kaynatayım hemen
omayra' Alıntı: başım ağrıyor ve midem bulanıyor Genişletmek için tıkla ... aa ablacım çok geçmiş olsun neyin var bi nane limon kaynatayım hemen
viper Üye manyak!' Alıntı: avatar kraliçesine yol açın bakiim Genişletmek için tıkla ... yha bişi sölücem yanlış anlama ben seni erkek sanıyodum
manyak!' Alıntı: avatar kraliçesine yol açın bakiim Genişletmek için tıkla ... yha bişi sölücem yanlış anlama ben seni erkek sanıyodum
manyak! Üye viper' Alıntı: yha bişi sölücem yanlış anlama ben seni erkek sanıyodum Genişletmek için tıkla ... herkes ööle sanıyodu ama bişi sorcam yaa imzam hiçmi dikkatini çekmedi
viper' Alıntı: yha bişi sölücem yanlış anlama ben seni erkek sanıyodum Genişletmek için tıkla ... herkes ööle sanıyodu ama bişi sorcam yaa imzam hiçmi dikkatini çekmedi
safakk Üye manyak!' Alıntı: herkes ööle sanıyodu ama bişi sorcam yaa imzam hiçmi dikkatini çekmedi Genişletmek için tıkla ... işte bende onu diyorum ya nası olurda öyle zanneder anlamadım hala:?sl?k
manyak!' Alıntı: herkes ööle sanıyodu ama bişi sorcam yaa imzam hiçmi dikkatini çekmedi Genişletmek için tıkla ... işte bende onu diyorum ya nası olurda öyle zanneder anlamadım hala:?sl?k